![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| H4RdwAr3mANiA_Gökhan ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Konuyu daha önce açmıştım http://besiktasforum.net/forum/multi...kucuk-a-cakar/
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Akşam programı uluerenmi çakarmı sundu anlamadım. dır dır dır bitmedi çenesi aldı lafını oturdu kaldı. ama yinede bir beşiktaş başkanına yakışmaz böyle şeyler. Bence bi daha olmasa iyi olur. | ||
| |
| | #4 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 64 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Demirören'in telefonu kapatmasının ardından Ahmet Çakar programın sonunda şunları söyledi; "Ne olacağını söyleyeyim. Mehmet Topuz Kayseri'ye döner. Ne Aziz Yıldırım ne de Yıldırım Demirören bu işten vazgeçmez. Mehmet topuz Beşiktaş forması giyerse Aziz Yıldırım, Fenerbahçe forması giyerse ise Yıldırım Demirören zor durumda kalır. Olan Topuz'a olur. kayseri'ye döner ve taraftarlarca yuhalanır. Topuz cehaletinin acısını çeker." Mal bu adam ya cidden.Sen ne sanıyorsun kendini.Helal olsun başkan sana.iyi cevap verdin! | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne olursa olsun bir başkanın bu şekilde konuşması doğru değil
__________________ . | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | İlk önce Fb'ye ezikler dedi, sonra da bu olay, başkan gönlümüzü kazanıyor yavaş yavaş.. ..Ahmet Çakar dün çok kaşındı, elbette bu tür şeyler başkana yakışmaz ama Çakar bunu dedirtmek için çok uğraştı, 2 kere dedi o lafı, başkanda sonunda dayanamadı, başka şeylerde söyleyebilirdi tabii, sende haftaya bikiniylen çık diyebilirdi mesela, belki de aklına gelmedi o anda, 2. bağlanışında der diyordum ama yine demedi.. .. | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | açıkçası ben bu konuşmadan inanılmaz rahatsızlık duydum ne olursa olsun kim olursa olsun özellikle ahmet çakar gibi gelenin gidenin suratına tükürdüğü bir insansa başkanımızın muhattap bile olmaması gerekirdi ve o ilk dediği tamam ama ikinci dediği çok yanlış eğer beşiktaş başkanıysan yapmıcaksın böyle konuşamazsın yaa ben konuşurum ana avrat küfür ederim ki forumda bile etmemeye çalışıyoruz bizim başkanımız tüm türkiye karşısında imalı sözler söylüyor bir daha olmaz inşallah daha sakin ve sabırlı olması lazım çok seviyorum başkanımı yanlış anlamayın ama o söylemesin böyle şeyleri rahatsız olduğum için söyledim
__________________ Konu İnEvAsYoN tarafından (08-06-2009 Saat 20:31 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |