![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1321 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Artık bir karara bağlanması gerekiyor | ||
![]() |
|
![]() | #1322 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Şunu herkesin bilmesini istiyorum, ben Mehmet Topuz"a Beşiktaş forması giy veya Beşiktaş"lıyım de demedim. Bu tamamen Topuz"un kendi iradesiyle gerçekleşmiştir. Biz Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören"e söz verdik, bunun dönüşü olmaz. Bugün gazetede çıkan haberlerle ilgili olarak kimseyle konuşmadım. Haber1903 vasıtısıyla kamuoyuna sesleniyorum, yok biz saat 17.00 ye kadar zaman vermişiz, yok biz Fenerbahçe ile görüşecekmişiz, bu haberler yalandır. Mehmet Topuz 26 yaşında olgun, dürüst, sözünün eri bir delikanlıdır. Dün ne dediysek bugün sözümüzün arkasındayız.""
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ | ||
![]() |
![]() | #1324 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tam yani arapsaçına döndü. | ||
![]() |
![]() | #1327 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | haberin doğruluk ihtimalinden daha cok aziz yıldırım yönlendirmesi ihtimali var bence ama doğruysa kan davası yapmamak lazım ayrıca topuzun türkiye içinde alınabilecek alternatifi yok eğer bu iş olmazsa bence hamit i mutlaka almalıyız | ||
![]() |
![]() | #1328 | ||
Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | arkadaşlar mehmet beşiktaşlıyım diyo ve beşiktaşa gelmek için mücadele veriyo biz sıkılırsa bu çocuk ne yapsın?
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
![]() |
![]() | #1329 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadslar mehmet e yardımcı olmalıyız bırakamyz bu ısın peşını | ||
![]() |
![]() | #1330 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yalan haber yhaa hepsı fb yancısı medyanın uydurması bızım yönetmden neden ses gelmıyor cnku mehmet bızım baskanla beraber yanı herseyn yalan olduğunu bılıyor | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |