|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
20-12-2006, 12:59 | #1 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Feb 2006
Mesajlar: 2.248
Tecrübe Puanı: 21 |
Malzemeler:
1. Kerevizleri ve havuçları soyun. Sebze oyacağı ile kerevizleri tam ortasından oyun. (Hiç zor olmuyor, ortası çok kolay çıkıyor.). Havucu kerevizin ortasına geçirin. (Eğer ince havuç bulamadıysanız bıçakla inceltin.) 2. Kerevizleri 1 cm genişliğinde yuvarlaklar halinde kesin. 3. Zeytinyağ ile küçük küçük doğradığınız kuru soğanı kavurun. Kerevizleri, kesme şekeri ve tuzu ilave edin. 3-4 kez çevirerek kavurun. Portakal suyunu ekleyin. 4. Tencerenin kapağı kapalı olarak ve kısık ateşte, kerevizler yumuşayıncağa kadar pişirin. 5. Ilık veya soğuk olarak servis yapabilirsiniz. | ||
|
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |