![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | güzel bi futbol yoktu her zaman olduğu gibi marifetlerini sergileyemediler,1.gol de acıydı ama gol bulacağımız bi anda defansın ve runje nin işbirliğiyle yediğimiz 2. golü hazmedemiyorm,her şey bitmiş diil ama işimizi zorlaştırdk,taraftar muhteşemdi,rakip takımı da alkışlayarak büyük bi centilmenlik sergilediler,yine herkese örnek olmayı başardılar ama keşke takım da bu taraftara hakkını verseydi...
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | ||
![]() |
![]() | #4 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ bjkliyiz | |||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bu oyuna bu skor baska ne olsun ne ekersen onu bicersin | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | baki,runje yine klaslarını konuşturdular...
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | baki ve runje gene bizi şaşırmadııı | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | takım bugun ilk defa çok kötü oynadı bence baki,runje ve mehmet sedef resmen mahfettiler ayrıca taraftarımıza helal olsun hiç bir küfür olmadı izlediğim kadarıyla sadece runje ye ıslık eee o kadar da olacak... bence bu ders oldu ve baki ile runje'nin biran önce değştirlmesi yollanması gerektiğinin bir örneğidir bunu demirören de tiganada görüo devre arası kesin runjeyi yollarlar | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |