![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | öncelkle taraftarımıza tebrkler helal olsun yarım tecrübesiz takımla bu kadar koray keberson delgado gibi takımın %30 u yok daha ne olacakki zaten yeni ve tecrübesiz oyuncu cok kızacak iki kişi kaleci ve ricardino kotü oynadılar
__________________ armamızdaki yıldız tüm yıldızlara bedeldir çünkü o yıldız ayla beraberdir | ||
| |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | runje,baki,mehmet s. in bu takımda işi yok. serdar k. daha çok çalışmalı kiralık gönderilmeli. tigana için birşey demiyorum ibrahim a. bu takımda ilk 11 oynamıyo ya allahından bulsun
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | a,hassan pancu sergen tumer olsaydi sizce??? yyazik bu hocaya suna iananin busene hic bir buyuk ve ciddi maci ve derbileri alamaz bu acemi oyuncular
__________________ BI fenerli OLARAK YASAMAKTANSA BESIKTASLI OLARAK OLMEYI TERCIH EDERIM | ||
| |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | hassan OLSA EN en az 4-5 sifir yenilirdik | ||
| |
| | #8 | ||
| Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu kaleci hangi topu çıkaracak anlamadım geleni yedi 3 sut cektıler 2 sı gol oldu 1 golude ofsayta gitti onuda yedı sağolsun .. boyle rezıllık gormedım...takım s.o.s veriyo goren yok ...runyeyi tigana aldı diye ne kadar daha sabredeceğiz murat şahin oynasın daha iyi
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK Konu gulcemal tarafından (19-10-2006 Saat 23:06 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #9 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | baki ve runjenin yanısıra bütün takım kötüydü,ama maçın hakkı da 2-0 değildi bence,doğrudürüst 2 pozisyonları var onlar da gol oldu,taraftar yine inanılmazdı,bu tarftarın hakkı bu oyun değil | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Yabancilarmi daha kötü yerlilermi anlamadim,bu takim hic birsey olmaz!! Yazik Taraftarlara yazik.
__________________ The Champion was born in 1903 | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |