Alıntı:
Barisozgur´isimli üyeden Alıntı
harika tespit yapmışsın........saol.......Beiktaş taraftarı takımı hem sonuna kadar destekler hem de hem iyi hem kötü yönlerini söyler........Yalnız insan psikolojisi ve genel değerlendirme açısından önce iyi yönleri sönce kötü yönleri sonra söylesen daha iyi olurdu.....Sen tersten başlamısın.... Kleberson konusunda onun ön libero olarak işlevsel olmadığı kanaatindeyim.....ama çok yetenekli bir oyuncu her ne kadar potansiyelini bize henüz göstermese de.....Belki yine ön liberoya oyuncu alınıp...ileri ikilide Nobre ve Burak denenbilir.....Kleberson sağ kanada geeçr.zaten onun hava topları geneldeadrese teslim... Ya da önde Nobre ve yabancı yeni adam gibi bir forvet, kleb sağda ve yeni bir ön libero....Bu durumda da Burak yedek oluyor Bir başka olasılık Nobre yerine defansa bir adam, ve bir ön libero....yanni kleb sağda , yeni bir ön libero, ileride Nobre ve burak.....defansa adam acaba stoper mi olamlı yoksa sol bek mi olamlı....İbrahim çok gayretli ama kapasitesi belli....Bence sol bek e yabancı düşünülebilir.iyi de olur....Bir ara Gilberto düünülüyordu.zaten brezilya milli takımında sol bek oynuyor roberto carlos u yedeği........ Yönetim bu akşam süpriz transfer imasında bulundu............ |
teşekkürler dostum senin yazılarını da takip ediyorum futbola seninle aynı pencereden bakıyoruz. düşüncelerimiz genelde benzer. aslında olması gereken ama şu saatten sonra olamayacak olan da şu: kalede runjeyle ve forvette boboyla 2 yabancı kontenjanı boş yere doldurulmuş görünüyor. sağlam bir yerli kaleci bulunsaydı (gerçi ona da belki ben de dahil olmak üzere karşı çıkardık ama) ve bobo alınmasaydı 3 yabancı hakkımız daha olurdu. alırdık bir sol bek (g.nery güzel olurdu ve anlaşılmıştı) bir stoper ve yırtıcı bir ön libero taş gibi takım olurdu. gerçi yine forvet biraz boş gibi kalacaktı ama i.akın burak gökhan idare edebilirlerdi çünkü arkalarında delgado ve ricardinho gibi gole yakın iki orta saha oyuncusu olacaktı.