![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | |||
| |
| | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #3 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
| |
| | #6 | ||
| Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ben açıkçası bu skoro hiç sevinmedim ilerisi için umut vermioor diyebilirim.nezaman takım ruhu gelirse ozaman güven verirler önemli olan TAKIM RUHU BEYİNLERİNE GEÇİRMESİ LAZIM ARTIK | ||
| |
| | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
neyse klebi falan hepsi dönsünde, ruhumuz geri dönsün..ayrica güzel oynayin demek kola, adamlar sonucta hafta icide maca ciktilar....anlamiyorum yani, erciyesdede ii oynamadik bence son dakikada yedik, simdide son dakikada kazandik futbol kötü oldu...biraz sabredin...bukadar sakatlarla ikinci olmusuz ve hala dirdir ediyorsunuz...üüfff
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | |||
| |
| | #8 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bence kötü futbolun sorumlusu ricardinho..erciyes maci..tottenham maci ve rize maclarinda tek basina oynadi birakin gol falan bi gol pasi bile vermedi..hatta frikikler haric kaleye bile sut atmadi... rize macinda kaleci ve defans görevlerini hatasiz yaptilar...forvette nobre ve gökhan daha sonra boboda ellerinden geleni yaptilar...sagda burakda bisey yapmaya ugrasdi..sedef ve serdarin görevide riconun arkasini desteklemekte onlarda fena degildi..ama ricardinho hic bisey yapmadi... TRANSFER DÖNEMINDE ILLEDE STAR ALINSIN DIYEN ARKADASLARA KAPAK OLSUN....
__________________ bjkliyiz | ||
| |
| | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
__________________ İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. Sir Alex FERGUSON | ||
| |
| | #10 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | nobre'ye laf yok. adam yüreğini ortaya koyuyor her maç. en kral bjkliden daha bjkli top oynuyor. diğerleri eğer biraz mücadele ediyorsa onu görüpte utandıklarındandır. zaten onun futboluna laf söyleyen futbolun f'sinden çakmıyordur. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |