![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #171 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() bu da kapak olsun diğer arkadaşa. ![]() birader şu adamla polemiğe girip canını sıkma ya. he de geç. ![]() | |||
![]() |
|
![]() | #172 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #174 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bunlar sanaydı... | ||
![]() |
![]() | #175 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı: ![]()
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
![]() | #176 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | M.Doğan F.Bahçe ile 1 kez şampiyon olmuştur.O da 2000-2001 sezonunda.O sezon da Mustafa Denizli sağ bekte Ali Güneş'i oynatıyordu.Ali Güneş de o sezon 6 gol atmıştı.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #177 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #178 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | gallas chelsea'den kendine ait olan 13 numaralı formasının ballack'a kendisine sorulmadan verildiği için sinirlenmiş ve ayrılma kararı almıştır. ayrıca arsenal onu a.cole'dan boşalan solbek mevkisine monte etmiştir. bilmişlik taslayarak milleti de yanlış bilgilendirmeyelim. laf yerine gitmiştir. | ||
![]() |
![]() | #179 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
TRABELSİ----------PASANEN----------ESCUDE------------CHIVU
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ Konu onurozgen tarafından (23-10-2006 Saat 16:02 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #180 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Sen Ajax'ta oynayan Chivu'yu benden daha mi iyi bileceksin? Ben Ajax'in cogu macina gittim ve gidiyorum, o CL'de cok basarili olan kadroda ve diger tum maclarda Chivu stoperdi partneri Pasanen ile birlikte, solbekte ise Maxwell ve John O'Brien donusumlu oynuyordu, burada Hollanda ligine takip eden birisine sorarsan teschil eder bunu.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |