![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
Bencede.....
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | |||
![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ya bence de kalede Runje olmalı ligde ama bugünkü golde hata tamamen M.Sedef'indi.Murat'ın bir hatası yoktu abi.Gürsoy iyi yere vurdu.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Maçı izlemedim ama murat ın kotu performansına üzüldüm 2.yarı ramazanı deniyebilirdi
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence biz bu mactan sonra kimseyi elestiremeyiz..herkez isini dogru dürüst yapti...ok murat basit gol yemis olabilir, zaten ondan yillardir ikinci kaleci...simdi sakaryaspor macini beklemeliyiz, orda yine kötü oynarlarsa ozaman yine elestirebiliriz....böyle devam etseler cok güzel olur....ama delgadonun gollu muhtesemdi yine söylemek istiyorum.....bucaspor kalecisinede gecmis olsun, bacak arasi yedi...yazik......
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |