![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | hafife almamak gerek,geçen sezon gördük bunun örneğini..
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| |
| | #3 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | arklar topicte ve duyduğum başka yerlerde maçın yapılacağı stad olarak buca atatürk geçiyor, ben de kalktım ta buca'ya gittim, ne salağım ya... neyse şimdi aldım biletimi maç saatini bekliyorum, artık bu maçta şöyle rahat bir galibiyet bekliyorum... | ||
| |
| | #4 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
| |
| | #7 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | beşiktaş maçlarında dolmuyor şu stad ya, bu maçta ne olacak acaba, denizli maçında sadece açığın büyük bölümü ve mersinli tarafındaki kale arkasının yarısı doluydu... | ||
| |
| | #8 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | ![]() BEŞİKTAŞ: Murat, Ali Tandoğan, Gökhan Zan, Baki, Mehmet Sedef, Serdar, Fahri, Burak, Ricardinho, Gökhan Güleç, Bobo ONBİRİMİZ BÖYLEYMİŞ.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | maci lig tv haric baska kanal vermiomu mesela show filan???
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |