![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #65 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 19:30Futbol Karşılaşması, Beşiktaş&Antalyaspor çok güzel haberde inşallah yorumlarda İlker Yasin maydanoz olmaz.bi daha konuşursa adamın bi yerlerini kesicem ömür boyu konuşamayacak.kıl kuyruk bu adam resmen ya. maçta iyi futbol oynar birde sakat vermezsek güzel olur.Antalya sert oynayan bir takım dikkat derim ben!
__________________ KARTAL YUVASI EN YÜKSEKTE OLANIDIR.ORADAN SADECE AŞAĞIYA İNİLİR! | ||
![]() |
![]() | #66 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence güzel oldu..ilk defa kartalımı canlı olarak seyredeceğim.rico ve delgadoyu merak ediyorum.bakalım birlikte nasıl oynuyacaklar.inşallah ilk onbirde sahaya çıkarlar..
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #67 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Antalya'da oturduğum için maçın Antalya'da olmasını isterdim ama neyse.Yarın Ricardinho ve Delgado'yu çok merak ediyorum.Ricardinho'nun girmesiyle Kleberson'un performansınında çok artacağını düşünüyorum.Kleberson'a dikkat arkadaşlar!!!
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #68 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Arkadaşlar Cordoba ne yazık ki Beşiktaş'tan haketmediği şekilde gitti.O yüzden yarın ona yakışır bir karşılama yapalım.Pankartlarımız ve tezahüratlarımız konuşsun,onun hakkında hiçbir şüphemiz olmadığını anlasın.Ben çok eksikliyim bu konuda şahsen.Cordoba maç sattı diyenler satılıktır esas.Cordoba adı gibi Oscarlık Adamsın sen.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |