![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #141 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | -------------runje---------------- toraman---g.zan--koray--delinyo --------kleberson-delgado------- -----burak-----------rico------- ---------bobo--nobre---------- tüm iç saha maçlarımızı böyle oynarız fark atarız | ||
![]() |
|
![]() | #142 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bu akşam maçta en çok dikkatimi çeken tiganaydı yerinden kalkmadı ve hiç bağrınmadı bile yılmaz vural kendini paraladı artık ama tigana sanki rico ve delgadonun yanyana böle oynayacağını tahmin etmişti takımın eksiklerini çok güzel görüo süper yapıcak bu takımı çok güveniorumm ona beşiktas deli dolu gelio bekle trabzon bekle cincon bekleyin ezikler...........
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | ||
![]() |
![]() | #144 | ||
RoCKeR eaGLe ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | yenılmemız onemlı deıl, yalnız pozisyona giremıyoruz, bobonun yerıne daha ii bir forvet alınmalıydı, ayrıca bakı kotu gercekten, koray-g.zan ıkılısının de kıymetini bu macda daha ii anladım!
__________________ aNTiCiNCoN ! | ||
![]() |
![]() | #145 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bakiyi stopere koymuş hoca...adam bn stoperim diodu.dün akşam izledim maçı yediimiz 1 ve 3. goller bakinin yüzünden arkasına bakmıo top üstünden geçip gidio.. ha bi de kaleci faktörü war tabi bu adam nasıl beşiktaş ta oynuo anlamadım. del bosq zamanındada bizi yakan buydu .. oynarsa yine öle olcak dier yönleriyle takım harika tigana dün çok sakindi şaşırdım nedenini çözemedim hiç bağırmadı..
__________________ Şampiyon, Olalım bu sene, Uçalım göklere, Koyalım cimboma fenere, Bir çizik atalım göklere, Beşiktaşım adını, Yazalım her yere.... oOoooOOooOOOoo o o o ..... ![]() | ||
![]() |
![]() | #146 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar gercek anlamda iii oynamadık maçı kaybettik ama ya kazandıklarımız genç oyuncular helaL maça gelen arkadaşlar haftaya yeni açıkta dün trabzon maçının hazırlıklarını yaptık süper olacak ts maçı. bide memedoff imzanda yazan tezahüratın şu kısmını düzelt bir çizik atalım dertlere! Konu bjkemrekartal tarafından (03-09-2006 Saat 09:36 ) değiştirilmiştir.. Sebep: yanlış yazı | ||
![]() |
![]() | #148 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | maç başlamadan kadroyu gördüm birde antalyanın kadroya baktım antalya bizi bu kadroyla yener dedim. antalya 11 ini bozmadan devamlılık sağladığı takımı ile oynadı beşiktaşta tam tersine yedek ağırlıklı daha ilk defa yan yana oynayan genç ve tecrübesiz bir kadroyla çıktı tigana bu maçı genç oyuncular için oynadı onun için bu maçta yorum yapmaya gerek duymuyorum. | ||
![]() |
![]() | #150 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sol kanat sol kanat diyorduk alın size sol kanat AYDIN KARABULUT bence oyuna girdikten sonra çok harika bir oyun çıkardı bilek hareketleri de bana göre çok iyi adam geçişleride iyi ts maçında ilk 11 de oynamasını isterim bence çok yararlı olur tabiki kendi düşüncem bu sizler nasıl düşünüyorsunuz bilemem yararlı olamazmı sizce hemde avrupa da oynamış gençde olsa deneyimi vardır diye düşünüyorum | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |