![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Tigana'yi elestirenler simdi ne diyecek merak ediyorum, herif istediginiz herseyi yapti: Tandogan sagbek, Toraman stoper, Rico-Delgado birlikte oynadi, hatta Ibo Akin da oynadi, ama girmedi mi girmiyor iste. Cok sanssizdik ve kaliteli bir golcu eksikliligini cok hissettik, Nobre'nin cikmasi da buyuk bir darbe oldu. Macin en kotuleri kesinlike Uzulmez, Bobo ve Gulec'ti. Bobo'yu artik kimse korumasin bana karsi, yok 2010'da Brezilya milli takimi, yok yetenek, bilmemne, ben onu bunu bilmem. Sen BESIKTAS'TA oynuyorsan olacak olmayacaksin, OLMUS olacaksin. Bu kadar net 3 pozisyonu kaciriyorsan bu takimda oynama hakkin yoktur. Hadi Gulec ve Akin genc ve Turk, onlara tahammul edebiliyoruz, ama yabanci kontenjanini Bobo'ya harcamak buyuk hatadir. Hadi Bobo gol pozisyonuna giriyor, Gulec ne yapti? Ikinci yari boyunca ara paslari, kenardan iyi ortalar, kaleciden seken toplar, kornerler, ama Gulec pozisyona bile giremiyor. Sen BESIKTAS santrforu olarak boyle bir macta pozisyona giremiyorsan formayi HAKETMIYORSUNDUR arkadas. Bu takima acilen iyi bir golcu lazim, sen Sakarya'ya kendi evinde gol atama, Rizeye deplasmanda 85 dakika gol atama, sonra da yine suclu Baki ve Runje. Hadi bakalim, simdi elestirin Baki'yi, Runje'yi, Tigana'yi, hani nerdesiniz? Ibrahim'den hic bahsetmeyelim, insanlar onu sirf gidip geliyor diye 11'e koyuyorlar, ama gidip gelirken faydali olmasi lazim, gittigi her seferinde ya top kaybi, ya da kotu orta, hicbir faydasi yok Uzulmez'in. Sonra da suc Ricardinho ve Delgado'nun oluyor, etraflarinda bu kadar beceriksiz oyuncu olunca onlar da anca bu kadar oynar tabii. Ama ben yine de umitliyim, bu kadar eksik varken ve sahada sakat sakat oynayan cok oyuncu olmasina ragmen cok iyi oynadik ve galibiyeti hak ettik, bu takimdaki sakatliklar ve cezalilar gecince cok iyi olacak...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
2.Boboyu yabancı diye kimse eleştirmiyor,boboyu bu takıma uymuyor diye eleştiriyor herkes.Gökhan güleçi boboyla toplarım 2 ile çarparım gene nobre etmez.Nobrede yabancı değilmi,onu niye kimse eleştirmiyor. 3.Bu beceriksiz diye tabir ettiğin oyuncuları ne ben aldım bu takıma ne sen.Peki kim aldı bunları,bir cevap evr bakalım.Gökhan güleç ve bobo tigananın prensleri,demekki bu berbat forvet hattımızın tek açıklaması al,yanlış seçim,yanlış seçimde takımın patronuna aitttir. 4.Şimdi biri çıkar eksiktik,sakattık falan filan der.Eğer bir klebersonla,yada bir korayla biz ancak 10 kişi sakaryayı yeniyorsak bırakın yenmeyelim daha iyi. 5.Martinez çok iyi oynadı evet bundaki baş faktörler neler,bu takımın beceriksizleri,her topu kalecinin üstüne vurursanız,bizim fevzide buffon olur. 6.Toraman bakinin yerine oynadı,bu maç asla bir ölçü değildir ,ama toraman stoperde 5 tane baki eder 7.İbrahim Üzülmez bu sene bu takımın en verimlilerindendi,ilk defa bu sene bu kadar kötü topunu gördüm.Sen her maç batıran runjeyi,bakiyi savun sonra gel ibo bir maç iyi değildi diye burda bide üzülmeze bakın,şöle böle de,destekse hepsine destek ver kardeşşim. Sonuç olarak bu oyun şablonu ile bunlar iyi günlerimiz,sen git bucaya 5 değil 15 at banane.Bütün maçı eksik oynamaış bir takımı kendi evinde yenemiyorsan bunda ilk suçlu her zaman bu takımı kuran hocadır,sonra beceriksiz futbolculardır.Ama devam edelim inadına tigana,alayına tigana,hepsine tigana diye...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 57
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
En azından gerçekleri gören ve düzgünce düşüncesini ifade edebilen bir kişi daha aramızdan eksilmemiş oldu. Tigana konusunda yerden göğe kadar haklısın. Defolup gitsin artık RIZANIN VE DELBOSQUE nin suçu neydi Bazı taraftar grupları ve yönetim tarafından,bu ikisine göstermedikleri sabrı, bu herif için neden gösteriyorlar. | |||
![]() |
![]() | #4 | |||
![]() |
![]() | #5 | |||
1 Dizilisimiz ortada, mecburen o kadar sakat olunca ideal olmuyor, ama bunun icin sabir lazim iste, simdi Nobre de 3 hafta yok, yarin oburgun Bobo ve Gulec goller kacirinca yine suclu Tigana mi olacak? 2 Bobo Turk olsa sonuna kadar desteklerim, ama yabanci hakkin sinirli, bu ligi sen yabancilarinla koparacaksin, bu boyleyse ben ekstra katki beklerim, mac kurtarmasini beklerim, diger oyuncularin ustune cikmasini beklerim, ki bu Bobo'da kesinlikle yok. Ha, 5 sene sonra belki iyi oyuncu olur diye beklemek ne kadar dogru orasi da tartisilir. 3 Tigana hala transfer istiyordu, forumdaki herkes Tigana'yi elestirdi hala transfer istiyor diye, o zamanlar kadroyu yeterli bulanlar neden simdi bu oyunculari elestiriyor? 3-5 sakat olunca takimin dustugu durum ortada iste. Ayrica rakiplerdeki forvet hattina bakalim: onlarda Deivid-Kezman-Semih-Tuncay, digerinde Umit-Hakan-Necati-Kabze-Ilic, bizde ise Nobre-Gokhan-Bobo degil mi? Aradaki farki goruyor musun? 4 Koray-Kleberson alakasi yok. Bizde de onlari aratmayacak orta saha oyunculari olsa tamam derim, bir FB'de orta alanda Aurelio-Appiah-Deniz-Kemal-Selcuk-Serkan var, bizde ise 2 oyuncu sakatlaninca Serdar ve Fahri'ye kaliyoruz, aradaki kalite farki cok belli degil mi? 5 Martinez bence cok iyi oynamadi, cok acaip toplar da cikarmadi, bizde forvette bir Ailton veya Kezman olsaydi o zaman ben gorurdum o Martinez'i. 6 O senin gorusun, ben Baki'yi tercih ederim, hatta Koray'i su an icin tercih ederim. 7 Ben destek veririm hepsine, gerektiginde elestiririm de, ama kufur etmek, isliklamak baska sey. Uzulmez'i hepimiz taniriz, 100.yildan beri hic top oynamiyor, oyle deli dana gibi ileri geri kosmakla da olmuyor maalesef, teknigi hic yok, futbol beyni de hic yok zaten. Merak ettigim sey, bugun Delgado'nun kafasi ve Bobo'nun yakaladigi 2-3 pozisyon girse yine birsey soylenmeyecek. Bu kucumsediginiz Sakarya da gitti FB'yi yendi, kucumsediginiz Erciyes de nerdeyse GS'ye fark atacakti, sonucta artik ligde kolay mac yok, her mac zorlanacagiz, ama ben goruyorum ki oyuncular ve Tigana ellerinden geleni yapiyor, ama sakatlar duzelince ve bu sanssizlik ustumuzden atilinca hersey duzelecek, ortaligi daha fazla germenin anlami yok. Ayrica su an endiselenmenin anlami yok, bu kadar sakata ve zor fiksture ragmen su an 1'incinin 3 puan gerisindeyiz, yani 1 macla liderlige yukselebiliriz. Ilk yari sonuna kadar minimum puan kaybi yaparsak sakatlarin gecmesi ve 1-2 transferle bu takim sonuna kadar gider.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Sen 10 kişi kalmış Sakarya karşısında Koray ve Kleberson'un yokluğunu bahane edecek noktaya düşmüşsen kaybetmişsindir zaten.Rakibin çok güçlü bir takım olur da kadro kalitesizliğine sığınırsın.10 kişi kalmış ve seni en ufak derecede rahatsız etmeyen takıma karşı bu kadroyla gol atamamanın bahanesi Koray ya da Kleberson'un yokluğu diyorsan sen kusura bakma ama futbolun f sinden bile anlamıyorsun.Daha önce fikirlerini beğendiğimde hep söylemiştim ama bunu da söylemek zorundayım kusura bakma.Tigana ki bu güne kadar ilk kez hakkında bazı şeyler yazıyorum bu kadroyu kullanabileceği en kötü şekilde kullanıyor.İyi oyuncu yetiştiriyo olabilir, uzun vadede iyi işler de yapabilir ama oynattığı sistem saçmalık ötesi.Elindeki oyuncu yapısına göre mantıklı bir sistem değil bu.Takımın bugüne kadar ligden kopmamasının sebebi de Tigana değil, diğer takımların kötülüğü ve de oyuncularımızın çok iyi niyetli mücadelesidir.Tigana sayesinde değil Tigana'ya rağmen bu noktadayız. Ayrıca bir dip not.Tükürdüğümü yalamayacam diye Baki'yi Toraman'la falan kıyaslamışsın.Çok ama çok komiksin.Tottenham maçındaki ikinci golde yaptığı hareketi düşünüyorum da 3. ligde bunu yapan bir defans oyuncusu yoktur.Evet zaman zaman kesicilik görevini yapabiliyo olabilir ama fundamental 'i bence sıfır.Hele ki Toraman gibi kaliteli bir defans oyuncusuyla kıyaslamam bile. Sen endişelenmiyor olabilirsin ama ben endişeleniyorum.Hatta maçı 3-0 kazanmış olsak da endişelenecektim.Önemli olan liderin kaç puan arkasında olduğun değil oyun olarak nerde olduğundur.Bu kadro bundan çok daha iyi oynayabilir ama maalesef bunu becerebilecek bir hocamız yok.Çok ama çok yazık. Son bir şey daha.Oyuncuların kalitesine bok atarak (ki ben kadro yetersizliğine katılmıyorun ) Tigana'yı yüceltmek nasıl bir anlayıştır be kardeşim.Ben mi kurdum bu kadroyu.O zaman oynatmakta inat ettiğin sistemine göre oyuncu alırsın.Bunun sorumlusu da sevgili Tigana'dır heralde Fahri ya da M.Sedef değil..
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | |||
![]() |
![]() | #7 | ||||||||||||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 57
Bobo ve Gülecin gol kaçırmasının suçlusu gene Tiganadır.Çünkü onları beğenip alan odur .Eğer oyuncuda teknik zafiyet varsa özel çalışma programı hazırlayarak onları eğitmeside gerekir. Boş boş konuşması onun işi değildir veya geçmişini ikide bir masal olarak anlatması için ona milyonlarca euro verilmedi. Alıntı:
Bu sorunun cevabını biz değil yere göre koymadığınTigana ve Yönetim vermeli. Alıntı:
Başarısızlıklar sakatlıklara bağlanmaz.Bu beceriksizlerin savunma aracıdır. ayrıca rakipleri örneklemişsin saydığın dörtlüde hangisi kendi takımlarında kesin yer buldu ve taraftarlarından destek gördü.Deived daha bu güne kadar eziklerce bile eleştirildi..Semih çok başarılı ise yıllartdır ndeden ilk onbirin değişmezi olamadı. Boş verin başkalarında ki oyuncuları göklere çıkarmayı. Alıntı:
ayrıca Fahri o saydılarından daha kaliteli. Tigana yeterki ona ayakbağı olmasın. Alıntı:
Martinezi başarısız görüp hala inadına Runje diyenlerin ya futbol bilgisi yetersiz yada inat etmenin karşılığı olmalı. Alıntı:
Alıntı:
Bakinin IQ testini senmi yaptırdında onda inat edebiliyorsun Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Sakatlık ,şansızlık lafını fazla söylüyorsun. İstersen ; takım hocalara ,büyücülere gitsin belki o zaman şansı düzelir de galip gelebilir. Yada iyisimi ,madem hacılar hocalarla başansızlık giderilebiliceksede en iyisi Tigana hoca yerine Büyücü hocayı teknikdirektör olarak alalım. Hem tiganadan ucuza gelir ,hemde kerameti ile takımda şansızlık kalmaz. koruma duaları ile de oyuncularımız hiç sakatlanmaz... Konu kumandaci tarafından (29-10-2006 Saat 23:09 ) değiştirilmiştir.. | ||||||||||||
![]() |
![]() | #8 | |||
![]() |
![]() | #9 | |||
Guest
| Alıntı:
şunu herkez biliyor ki bu takımı kuran tiganadır...o yüzden forvetimiz kötü yok defansımız kötü yok kalecimiz iyi değil deyip suçu futbolcuların üzerine atmaktan önce bu kadroyu kuran adamı suçlamak gerekiyor...kimse karışmadı kadroyu kurarken...madem güvenmiyordu , madem tigana çok iyi bir hocaydı bunları tahmin edemedi mi böyle olacağını....ben hatırlamıyorum bu kadar olanağı başka hocalara da verdiğimizi.... | |||
![]() | #10 | |||
Ricardinho yerine Robert veya gercek bir sol kanat isteyen Tigana degil miydi? Transferin son gununde hala 2 orta saha ve 1 stoper isteyen Tigana degil miydi? Kadro sikintisi cektigini belirtip yonetimle arasi acilan Tigana degil miydi? Demek ki bir bildigi vardi ki 2-3 sakat olunca bu duruma geldik. Aha simdi Nobre de yok, sikiysa sen gec takimin basina ve onumuzdeki maclari kazan, oyle kolay degil bu isler.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |