![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Onun eseri bu rezil futbol... Orta sahada mehmet fahri serdar AYNI ANDA OYNAMAZ!!! Hele hele İbrahim Akının sağ kanat oynamasına söyliycek tek kelime bulamıyorum... | |||
| |
| | #2 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ilk yari berbat ikinci yari diger maclara oranla cok iyidik ama futbolda sans faktorunu de unutmayalim delgado yirtindi ama gol atamadi ibrahim akin sag kanatta oynamasina ragmen tum enerjisini sahaya verdi olmadi ,rico nun oyuna girisi zaten takimi hareketlendirdi, bobo bu mac etkisizdi , gokhan guleci konusmak bile istemiyorum ve herkezin dikkatini cekerim bu takima defans degil adam gibi forvet lazim gokhan gulec bobo ikisi yarim forvet kaldiramiyolar besiktasimizi...Runjeyi hirsli gordum mehmet sedef fahri vasat in altindaydilar .. macin yildizi MARTINEZ di ...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
| |
| | #5 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız...... | |||
| |
| | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | buna bende inanamıyorum gokhan gulec kim ya sakarya anca oynar adam geldi bizde surekli ilk 11 kim abi bu adam ne yetenegi var ???? Forvetimiz ona mı emanet olcak hangi becerisi ile hak ediyor bu formayı?????????? | ||
| |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | tamam gokhan güleçte iyi oynamıyor hatta beşiktaşa yakışmıyor ama bobo yabancı ve türkiyede yabancı sınırlamsı var böle bi adam la yabancı kontejyanı doldurulmamalı ocak göndeilip yerine iyi bir forvet almak şart | ||
| |
| | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | tam inadına tigana diyoruz adam yine yanıltıyo bizi perşembe günü oynicamız maçı düşünemiyorm gittik biz off off
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam | ||
| |
| | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bana gore tigananın sucu oynattıgı sistem dostum.futbolcuları olmadık yerlerde oynatıyor bunun farkında değilmisin . Sen İ.akını saga koyar mısın ? koyarsan adam nasıl orta yapsın.orda tutup fahriyi cıkarttı ne gerek vardı adam iyidi bana gore.Serdar ı cıkarıp İakını alsaydı cok daha iyi olurdu. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |