![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben çarşıya etmedigim küfür kalmadı yönetimden aldıgı üç kusurla yepkiyi göstermiyolar RIZA nın sucu neydi biz bagırdıkk polislede catıstık carşı kirlendi bunu herkes biliyo...
__________________ GELENİ GEÇENİ DELGADO | ||
| |
| | #3 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | herşey bitmiş değil | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bnde maçdaydım...eski acık mac sonu carsiya küfürü bstı...carsıda sadece besiktas demekle kldı...futbol igrencdi..tigana GİTSİN!!diyorum bska bişy demiyorum..adam korkudan hucum oynatamıyo..son 10 dkka bi yerimz sıkışdı oynamaya bşladık..onlr 10 kişi kldı..ona ragmen ınonude ynmdk...solenck pek fazla bişy yoq cok kısa bişy war oda...TIGANA gtsn!!
__________________ hAyAt BİTER Alem BİTER ortAm BİTER çArşı BİTMEZZZZ | ||
| |
| | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | abi burak , serdar , gökhan zan , koray , i.toraman harici hepsi gitsin bu takim bu futbolla seneye uefaya bile gidemez , bu ne yaa delgado dedik fos cikti nobre desen ayni bobo zaten felaket gerisi futbolcu degil zaten ricardinyo iyi ama onuda oynatmiyorlar ben anlamadimki zaten ne yapmak istediklerinden | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Bugece hayaller suya düştü.Şansa hala 3.sıradayız.Geçen seneki fener olsa 10 puan fark yapardı bize.Yönetim,Tigana,Baki,Runje,M.Sedef düşün yakamızdan artık. TİGANA İSTİFA Konu muratarar tarafından (29-10-2006 Saat 22:06 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #9 | |||
| Guest
| Alıntı:
biz tigana gitsin runje gitsin baki gitsin dediğimizde BJk li değilsiniz diyorlardı...eee gerçek BJK li arkadaşlar bunlar sanırım..çok güzel aynen devam etsinler kardeşim sen boşver...herşey ortada...hala at gözlükleriyle bakmaya devam etsinler.... | |||
| | #10 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
birde sole bir sey var 3 puan gerisinde olabiliriz dua edelim rakiplerde cok puan kaybetti ayrıca sana oynanan futbol yeterli geliyor mu sampiyonluk yarısında bizi goturur mu diyorsun =? veya uefa da bir sey yaptırır mı ? | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |