![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
| |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ben daha önce de Bobo'yu beğeniyordum şimdi de bir şey değişmedi.Sana tek cevabım.Rize,G.Antep,CSKA,Trabzon ve daha birçok maçı izle ve ondan sonra karar ver bu adam hakkında.İstatistikler ortada.Bobo geçen sene de bu sene de son derece iyi bence.Hatta bu kadar iyi olacağını bilmiyordum.Tamam çok acemice goller kaçırıyor bazen ama o da gençliğinden biraz sabır o yüzden.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
| |
| | #4 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Sistemin yanlisligini ben de dile getirdim, hatta diger topicte bunu da yazdim, ama tek sorun sistem degil, forvetlerimizde de sorun var. Tamam, yeterince kreatiflikte oyuncularimiz yok belki, ama oyunu rakip alana bogdugumuzda, pozisyon yarattigimiz dakikalarda bile gol atamiyoruz. Mesela Antep lig macinin ilk 20 dakikasinda nasil top oynadik, ama Bobo ne goller kacirdi! Mesela Genclerbirligi maci, zaman zaman cok iyi baski kurduk ve pozisyon urettik, ama senin forvetlerin o zaman devreye girip golleri atacak. Ayni sey Sakarya macinda da gecerli, ikinci yarida takimi bogduk, ama forvet olarak Gokhan Gulec pozisyona bile giremedi, sence bu anormal degil mi? Insanlar takmis Baki'ye Runje'ye, bu takimda bu forvetler varken hicbirsey yapamaz! Ben genc olan, yetenekli olan forvet istemiyorum, firsatci ve mac koparan forvet istiyorum, Umit Karan gibi, Nobre gibi, Kezman gibi, Fatih Tekke gibi!
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 57
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
| |
| | #7 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sezon ortasini beklemek hata olur diye ziya dogan geldi sezon ortasini beklemeden..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
| |
| | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ayrıca takımdan bahsetmek gerekirse de şu anda takımda 3 bölgede de eksik var önlibero da hücuma destek veren oyuncumuz kleberson yok, defansla hücum arasındaki bağımız koray yok. Forvet zaten sezon başından beri eksik. Elimizdeki tek hücum silahımız orta sahamız ve biz sadece bu ortasaha gücümüzle zaten Sakarya da pozisyon bulduk. Sayarsanız da en 6-7 tane net pozisyon var bence azımsancak bir sayı değil. Beşiktaş Kleberson geri döndüğünde toparlanacaktır bundan eminim. Kleberson suz ve Koraysız bir BJK ligde hiçbir maçı kolay kolay kazanamaz. Bakın tekrar belirtiyorum bir MAKALELE gittiğinden beri Real Madrid orta sahası toparlanamadı büyük takıma küçük takıma hiç birine karşı iyi futbol oynayamadılar ki ellerinde maçın kaderini değiştirebilecek oyuncular olmasına rağmen, evet sadece bir adam bir düşünün bakalım bunun üzerine... | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Hala tigana.. demiyorlar mı çıldırıyorum..!! Taktik yok.. teknik yok.. oyunculara motivasyon vermek yok.. umut.. yok..aksine futbolcuları aşağılamak ve güvenlerini yitirmek var.. Oyuncular ile dama taşı gibi oynayarak, gerçek kimliklerini ble unutturcak derece özgüvenlerinden uzaklaştırma var.. sada oynayanı sola.. soldakini sağa.. ortdakini geriye.. geridekini ileriye..??? Ne oluyoruz yaa.?? Bu kulüp Beşiktaş.. bu yapılanlar alt yapı takımında bile olacak işler değil.!! Adam Türkiye futbol tarihinin en büyük ücretini alıyor.. Allah rızası için söyleyin.. bunca zamandır.. maç izliyorsunuz. şöyle gönül rahatlığı ile bir maç izlediniz mi.? Takımınıza güvenebildiniz.. x.. bir maça çıkarken umut içinde çıkabildiniz mi.?? Bırakın gollü maçları.. gol pozisyonuna girebildiğimiz maçlarda bile göbek atacak duruma geldik.. Bu mantalite ile.. bu sistem ile. tüm bunlar mümkün değil. En son Sakarya maçı bile bu acziyeti görmeye yeter.. Maç hakkaride filan değil.. İnönüde oynanıyor.. dünyanın en büyük taraftarı.. arkanda.. ve o taraftar sayesinde hakeme kurulan baskı ile rakibin en önemli oyuncusu.. atılmış.. adamlar 10 kişi kalmış.. lig sonuncusu bir takımlar.. Senin defanstaki dörtlü geride çakılı oynuyor.. ileri çıkmak isteyen tüccar efendiden fırçayı yiyor.. ve senin ilk gol pozisyonun 70. dakikada geliyor.. Yok böyle birşey yaaa...!!!!! Ri ca ediyorum arkadaşlar.. burada tüccar tiganayı savunmayın.. saygılarımla.. | ||
| |
| | #10 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | oynamak için neden her seferinde son yarım saati bekliyoruz ben onu anlayamıyorum,ne zamanki i.akın giriyor,rico giriyor işte o zaman kalite geliyor,tigana her seferinde m.sedefle baslamak zorunda mı,sedef genç ise i.akın da genç sedfei kazanacağına i.akını kazansın,böyle gitmez birilerinin bunu tigananın kafasına sokması lazım | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |