![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #152 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | bobo kunusunda sana aynen katılıyorum kesinlikle daha iyisi olmalı kezman gibi biri tabi karakteri daha düzgün olanı lazım.hem kafa atacak hem ayaklarına hakim biri olmalı.ayrıca dün serdar özkanı çok beğendim.serdar hem burakın yedeği hemde ön libero olarak kullanılabilecek biri tabi bu kadroda. hem pres yapıyo hem çok iyi top saklıyo gerçekten çok beğendim
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #153 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ibrahim akın kadar suratli uzaktan iyi şut atan iyi orta yaypan biri daha olursa ibrahimden kurtulalım.ibrahim a. mükemmel bir futbolcu tek sorunu bencillik
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #157 | ||
Last Eagle ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya bişey söylicem baki yedekte beklese sol bekte mehmet sedef oynasa ayrıca serdar özkanıda libero gibi oynatsak iyi olmaz mı
__________________ Beşiktaşım,Hayat Sensin,Dünyam Sensin,Herşey Sensin,Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin,Bu Sevdadan Vazgeçersek,Allah Belamızı Versin. !!! | ||
![]() |
![]() | #158 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Serdar Özkan ve Aydın'ı daha çok kullanmalıyız!Bir de hiçanlayamadığım olay,Tigana'nın hazırlık maçında bile sağ bek Serdar Kurtuluş'u sağ açıkta,sağ açık Ali Tandoğan'ı da sağ bekte görevlendirerek ikisinin de tam verimli olamamalarını sağlamakta ısrar etmesi!Çok zor bişi diil Mösyö, 2'sinin yerini değiştirseydin daha rahat pozisyonlara girerdi Beşiktaş!Ne Serdar açıkta oynayabildi ne Ali bekte durabildi! | ||
![]() |
![]() | #160 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Beşiktaş'ın Antalyaspor ile oynadığı ve 3-1 mağlup olduğu özel maçta, ilk 15 dakika içinde 3 gol yemesi Teknik Direktör Jean Tigana'yı öfkelendirdi. Maç sonrası soyunma odasında futbolcularınla toplantı yapan Fransız teknik adamın "Maç kazanmak istiyorsak gol yemememiz gerekiyor. Çok basit hatalar yapıyoruz.Defansımızın arkasına atılan her topta rakip oyuncu kalecimizle karşı karşıya geliyor.Bu hataları tekrarlamaya devam edersek başarı hayal olur" dediği öğrenildi. İbrahim ve Baki Mercimek'in performanslarından memnun olmayan Tigana sakatlığı bulunan Koray'ın Trabzonspor maçına yetiştirilmesini istedi. Koray'ın durumunun iyi olduğu ve Trabzonspor karşılaşmasında takimdaki yerini alabileceği kaydedildi. sonunda bakinin ne olduğunu anladı..geçte olsa ii oldu | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |