![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sol kanat sol kanat diyorduk alın size sol kanat AYDIN KARABULUT bence oyuna girdikten sonra çok harika bir oyun çıkardı bilek hareketleri de bana göre çok iyi adam geçişleride iyi ts maçında ilk 11 de oynamasını isterim bence çok yararlı olur tabiki kendi düşüncem bu sizler nasıl düşünüyorsunuz bilemem yararlı olamazmı sizce hemde avrupa da oynamış gençde olsa deneyimi vardır diye düşünüyorum | ||
| |
| | #6 | ||
| Last Eagle ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya bişey söylicem baki yedekte beklese sol bekte mehmet sedef oynasa ayrıca serdar özkanıda libero gibi oynatsak iyi olmaz mı
__________________ Beşiktaşım,Hayat Sensin,Dünyam Sensin,Herşey Sensin,Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin,Bu Sevdadan Vazgeçersek,Allah Belamızı Versin. !!! | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Serdar Özkan ve Aydın'ı daha çok kullanmalıyız!Bir de hiçanlayamadığım olay,Tigana'nın hazırlık maçında bile sağ bek Serdar Kurtuluş'u sağ açıkta,sağ açık Ali Tandoğan'ı da sağ bekte görevlendirerek ikisinin de tam verimli olamamalarını sağlamakta ısrar etmesi!Çok zor bişi diil Mösyö, 2'sinin yerini değiştirseydin daha rahat pozisyonlara girerdi Beşiktaş!Ne Serdar açıkta oynayabildi ne Ali bekte durabildi! | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Beşiktaş'ın Antalyaspor ile oynadığı ve 3-1 mağlup olduğu özel maçta, ilk 15 dakika içinde 3 gol yemesi Teknik Direktör Jean Tigana'yı öfkelendirdi. Maç sonrası soyunma odasında futbolcularınla toplantı yapan Fransız teknik adamın "Maç kazanmak istiyorsak gol yemememiz gerekiyor. Çok basit hatalar yapıyoruz.Defansımızın arkasına atılan her topta rakip oyuncu kalecimizle karşı karşıya geliyor.Bu hataları tekrarlamaya devam edersek başarı hayal olur" dediği öğrenildi. İbrahim ve Baki Mercimek'in performanslarından memnun olmayan Tigana sakatlığı bulunan Koray'ın Trabzonspor maçına yetiştirilmesini istedi. Koray'ın durumunun iyi olduğu ve Trabzonspor karşılaşmasında takimdaki yerini alabileceği kaydedildi. sonunda bakinin ne olduğunu anladı..geçte olsa ii oldu | ||
| |
| | #10 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | UEFA da bizi yakmadan anlasa bari, bu adam bizi yakacak bakiden mercimek corbasi bile olmaz, pismesi lazim hemde cok pismesi lazim, besiktas pisirme yurdu degil, genclerbirliginde pisseydin be kardesim, hasta ettin beni BAKI..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |