![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #161 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | UEFA da bizi yakmadan anlasa bari, bu adam bizi yakacak bakiden mercimek corbasi bile olmaz, pismesi lazim hemde cok pismesi lazim, besiktas pisirme yurdu degil, genclerbirliginde pisseydin be kardesim, hasta ettin beni BAKI..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
|
![]() | #162 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | dun genç bir kdro ile çıktık maça skor çokda onemli degil bnm anlamdıgım ibo a. niye oyntmdı..adam kndını o kdak gostermye çlısıo..bare şimdi şans verebilirdi...oyuna giren iikinci serdar mçın iyilerinden di..sonuçta skor çok onmli degil..
__________________ hAyAt BİTER Alem BİTER ortAm BİTER çArşı BİTMEZZZZ | ||
![]() |
![]() | #163 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Akın ümit milli takım kadrosunda..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #164 | |||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() | #165 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | takımda golcülüğü en iyi olan futbolcu İBRAHİM AKIN. Nobrenin yanında forvette oynamalı bence .Delgado veya Klebersondan biri kesilmeli ikisi de aynı tip oyuncular.Delgado çıktıktan sonra Rico daha iyi oynadı aslında bakarsanız Rico geldikten sonra Delgado biraz gereksiz bi transfer gibi duruyo benim kanaatimce. | ||
![]() |
![]() | #166 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ulan bu ezik basın beni katil yapcak allahımın ezikleri 3 lig takımıyla oynuyo yere göğe sığdıramıyo biz süper lig takımıyla oynuyoz yönetimle teknik direktörün arasını açmaya çalışı yo GELİYORUZ ULAAAANNNN A....... S..... MEYE | ||
![]() |
![]() | #168 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | neticede hazırlık maçı mağlubiyeti fazla önemsememek lazım Ts maçını alıp affettirirler kendilerini.. Yalnız ZAN ve TORAMAN ın olmayışı defansı olduğu gibi etkilemiş + MURAT kalede hiç güven vermiyor..
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #169 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
ibrahim akın hakkında katılıyorum mükemmelbir oyuncu ama bu takım tek forvet oynar ama hepsini toplasan acak üst düzey bir forvet olur.keşke gökhan ünal ı alabilselerdi...
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
![]() | #170 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | -------------------runje------------------ ibrahim t.---gökhan z.---baki----ibrahim ü.- --------------------koray----------------- burak----------------------------kleberson --------------delgado-----rico------------- ---------------------nobre----------------- gönül ister nobrenin yerine gökhan ünal olsun yada daha kaliteli bir yabancı
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |