![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
2006 2007 Sezonu Bu Bölümde 2006 ve 2007 yıllarına ait karşilaşma yorumlar vs. arşivlenir |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
2. Rico gelmeden önce bence de Delgadosuz beşiktaş düşünülmezdi ama şu aşamada onların ikisini beraber oynatacak lüksümüz bir diğer deyişle uygun bir forvet oyuncumuz yok. iyi bi forvet oyuncumuz olsaydı oynayabilirlerdi. 3. bobo yabancı oyuncu deilmi rico delgado beraber oynarsa tek forvete dönersek bu sefer o yedek oturtulacak 4. Tigananın röportajlarını izlediysen Rico hakkında "evet listemdeki oyunculardan biriydi diyor" ve fazla yorum yapmıyor ben Tigananın o kadar istediğini düşünmüyorum ve yönetimin isteği doğrultusunda bu transferin yapıldığını düşünüyorum forma,kombine vs. nedeniyle. ki bence çok iyi bir transfer delgadodan daha iyi diyebilirim kendi düşüncem. 5. yabancı oyuncunun kulübede oturması onun yanlış transfer olduğu anlamına gelmez önemli olan bu oyuncuları hedefler doğrultusunda kullanabilmek yeri gelir yedektede bekler. bu türk oyuncuların kaliteli olmasından da kaynaklanabilir. ben transferde ufak tefek hataların olduğuna inanıyorum o ayrı bi konu. Konu Markus Münch tarafından (04-09-2006 Saat 22:11 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #2 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |