![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #241 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | maçta kötü oyuncu bulamadım biraz burak formsuzdu ama hakem katletti oyunu | ||
![]() |
|
![]() | #242 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaslar ne oluyor, bu takım bu sene için çok büyük hedeflerle yola çıkmadı. bu akşam ki maçta tek tesellimiz iyi oynamamızda ama rakibinde çok kötü oynaması göz önüne alınsın. bu maçı en az 2 3 farkla kazanmamız lazımdı. ama olmayınca olmuyor işte, önemnli olan önümüzdeki sezon için ilk 2 ye girmek.. eğer ööle olursa sebeye ve takibindeki senelerde kesin şampiyon oluruz, bu kadroyla istikrarı sağlarsak.... bu takımın üstüne fazla gitmeyin... bu takım büyük işler yapacaktır. kadronun oturması lazım. tigananın yapıcaksa adam gibi yapması lazım bu işi, yapmıcaksa bu kadroyla büyük işler yapacak adam bulunur....
__________________ simsiyah karanlıktan bembeyaz aydınlığa koşmaktır beşiktaşlılık | ||
![]() |
![]() | #243 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | aslinda herkesin dedigi gibi güzel oynadik ama becerisliklikmi diyelim yoksa sanssizlikmi bilemiyorum ve bundan sonra delgado ve richardinho beraber oynamali önlerindede iyi bir santrofor olsa ama bu ne bobo nede nobre olmali bence transfer döneminde verelim nobreyi geri onun yerine iyi ama cok iyi bir golcü alalim birtek boboyla olmaz keske nobrede bobo gibi iyi ciksaydi ama olmadi yarim sezonda 1 gol atan adam lazim degil bize | ||
![]() |
![]() | #244 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | bende onu söylemek istedim maç eksigine rahmen cok pas hatası yapmasına rahmen orta saha bizimdi
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #245 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | biraz da sans olacak takimda ama maalesef yok.. bence iyi oynaduik ama kaybettik ben bu hakemin iyi niyetli olduguna inanmiyorum.. kritik kararlar verdi..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #247 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne şansı arkadaşlar hangi pozisyonda şansızdık biri söylesin lütfen
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #248 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Burak Yılmaz sol kanatta Koray Avcı sağ kanatta Serdar Kurtuluş liberoda arkadaşlar farklı maçlaramı baktık meraktayım ya bu takım çok kötü oynadı gol pozüsyonuna girdik diye sevinir duruma gelmişiz yuh olsun ya. Ben Tigana işkencesinin bitmesi gerektiğini düşünüyorum. Demir Örenin bastırması ile Rico paşa ile Delgadoyu birlikte oynattı sadece. Bu adam gitmeli yeter artık yaaa...
__________________ YAĞMURLU BİR GÜNDE GÖRMÜŞTÜM SENİ ÜSTÜNDE ÇUBUKLU FORMALAR VARDI BİR ANDA TUTULDUM AŞIK OLDUM BEN HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZDI | ||
![]() |
![]() | #249 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Tigana doğruları yapmaya başladıkça yanlışlar yapmaya da devam ediyor. Çıkardığı takım doğruydu. Mehmet Sedef, Baki, Fahri ve Gökhan Güleç Beşiktaş'ın 11inde oynayabilecek kalitede değiller; onların olmaması ve Ricardinho-Delgado gibi kaliteli isimlerin beraber oynamaları doğruydu. Haftalardır söylediğimiz tek forvet düzenine geçiş en önemli hamleydi. Çıkan 11deki oyuncu seçimleri çok doğruydu. Fakat en sonunda Korayı da sağ iç oynatarak keşiflerine bir yenisini daha ekledi. Serdar orda Korayı da Serdarın yerinde oynatabilirdi. Kleberson hazır değildi ve de böyle ağır sahalarda oynaymayan bir futbolcu Kleberson, çok top kaybı yaptı. Daha erken değişikliğe gidip çıkartabilirdi. Çıktığında giren isim Burak değil de İbrahim Akın olsaydı ilerde daha çok top tutabilirdi. Burak çok etkisizdi ortasahaya hiç destek vermedi ilerde top bekledi.Oyuna yeni girmesine rağmen takım arkadaşlarından daha az koştu kısaca isteksizdi. Bu maçı rahat kazanmamız gerekiyordu. Rakibi çok abartmışız. Bariz kalite farkımız vardı onlardan. Delgado en beğendiğim oyuncuydu. Böyle kalitesiz rakiplere karşın kumaşını rahatça sergileyebiliyor. Ricardinho sahanın ağır olmasından etkilense de iyi şeyler yapmaya çalıştı. Gökhan Zan'ın artılarının çokluğu kadar eksileri de vardı. Golde ve penaltıda hatalıydı. Fakat kritik hamleleri de vardı ayrıca istekliydi. Tigana hakkında soru işaretlerim devam ediyor. UEFA'da hedeflerden uzaklaştık. En azından ligde hedeflerden uzaklaşmadan bazı noktalarda doğruları yapması lazım..
__________________ ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |