![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya bole bir sey olabilir mi bole zort sartlarda 90 dk da sadece burak gibi işe yaramaz birini oyuna aldı ben o adamı hiç begenmiyordum bugunde kendini bana ispatladı onun yerine al ibrahimi serdar gibi daha bole mac tecrubesi olmayan pazar takımları ile oynayan bir cocuguda rezil etme al kenara cek oraya korayı bunları biz goruyoruz ama bu herif gormuyor 90 dakka yerinde oturuyor anlamıyorum ya biz nasıl yeniliriz bu mahalle takımına nasıl gecemezler onların o dandik defansını ya ne kadar sinirlendim 90 dakka boyunca futbolcular ve tigana efendi bu kadar yırttı mı kendini acaba yazıklar olsun tigana yazıklar olsun demioren!!! | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | koray ve kleb. yeni iyilşti onlrda fzla bişy bklymzdik..kray iyide ztn..kleb gitti orta sahada top kptırmaya bşldık..buraq 0dı ve bbonun kcrdkları cok kotu oldu..ibo akın gırse bobo atsa frklı alrdk.
__________________ hAyAt BİTER Alem BİTER ortAm BİTER çArşı BİTMEZZZZ | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bu mac ilk 11 iyiydi ama bir turlu iki pas yapamadilar tigana sucu kime bulacak bakalim bahanesi hazirdir ya oyunculara ya hakem belki havaya bulur bu defa birilri anlatsinlar su kilikli adama ve kendini oyuncu sanan bazilarina siz besiktas klubundesiniz sizeler top oynayin diye onca tomarla para verildi diye | ||
| |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | maçta kötü oyuncu bulamadım biraz burak formsuzdu ama hakem katletti oyunu | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaslar ne oluyor, bu takım bu sene için çok büyük hedeflerle yola çıkmadı. bu akşam ki maçta tek tesellimiz iyi oynamamızda ama rakibinde çok kötü oynaması göz önüne alınsın. bu maçı en az 2 3 farkla kazanmamız lazımdı. ama olmayınca olmuyor işte, önemnli olan önümüzdeki sezon için ilk 2 ye girmek.. eğer ööle olursa sebeye ve takibindeki senelerde kesin şampiyon oluruz, bu kadroyla istikrarı sağlarsak.... bu takımın üstüne fazla gitmeyin... bu takım büyük işler yapacaktır. kadronun oturması lazım. tigananın yapıcaksa adam gibi yapması lazım bu işi, yapmıcaksa bu kadroyla büyük işler yapacak adam bulunur....
__________________ simsiyah karanlıktan bembeyaz aydınlığa koşmaktır beşiktaşlılık | ||
| |
| | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | aslinda herkesin dedigi gibi güzel oynadik ama becerisliklikmi diyelim yoksa sanssizlikmi bilemiyorum ve bundan sonra delgado ve richardinho beraber oynamali önlerindede iyi bir santrofor olsa ama bu ne bobo nede nobre olmali bence transfer döneminde verelim nobreyi geri onun yerine iyi ama cok iyi bir golcü alalim birtek boboyla olmaz keske nobrede bobo gibi iyi ciksaydi ama olmadi yarim sezonda 1 gol atan adam lazim degil bize | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Burak Yılmaz sol kanatta Koray Avcı sağ kanatta Serdar Kurtuluş liberoda arkadaşlar farklı maçlaramı baktık meraktayım ya bu takım çok kötü oynadı gol pozüsyonuna girdik diye sevinir duruma gelmişiz yuh olsun ya. Ben Tigana işkencesinin bitmesi gerektiğini düşünüyorum. Demir Örenin bastırması ile Rico paşa ile Delgadoyu birlikte oynattı sadece. Bu adam gitmeli yeter artık yaaa...
__________________ YAĞMURLU BİR GÜNDE GÖRMÜŞTÜM SENİ ÜSTÜNDE ÇUBUKLU FORMALAR VARDI BİR ANDA TUTULDUM AŞIK OLDUM BEN HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZDI | ||
| |
| | #9 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
defasnmız sadece 2 posizyon verdi bardağın hep boş tarafını değilde biraz da dolu tarafını görsen iyi olmazmı ben iyi oynadığımız maçta kaybettiğimize üzülüyorum | |||
| |
| | #10 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |