![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Tigana doğruları yapmaya başladıkça yanlışlar yapmaya da devam ediyor. Çıkardığı takım doğruydu. Mehmet Sedef, Baki, Fahri ve Gökhan Güleç Beşiktaş'ın 11inde oynayabilecek kalitede değiller; onların olmaması ve Ricardinho-Delgado gibi kaliteli isimlerin beraber oynamaları doğruydu. Haftalardır söylediğimiz tek forvet düzenine geçiş en önemli hamleydi. Çıkan 11deki oyuncu seçimleri çok doğruydu. Fakat en sonunda Korayı da sağ iç oynatarak keşiflerine bir yenisini daha ekledi. Serdar orda Korayı da Serdarın yerinde oynatabilirdi. Kleberson hazır değildi ve de böyle ağır sahalarda oynaymayan bir futbolcu Kleberson, çok top kaybı yaptı. Daha erken değişikliğe gidip çıkartabilirdi. Çıktığında giren isim Burak değil de İbrahim Akın olsaydı ilerde daha çok top tutabilirdi. Burak çok etkisizdi ortasahaya hiç destek vermedi ilerde top bekledi.Oyuna yeni girmesine rağmen takım arkadaşlarından daha az koştu kısaca isteksizdi. Bu maçı rahat kazanmamız gerekiyordu. Rakibi çok abartmışız. Bariz kalite farkımız vardı onlardan. Delgado en beğendiğim oyuncuydu. Böyle kalitesiz rakiplere karşın kumaşını rahatça sergileyebiliyor. Ricardinho sahanın ağır olmasından etkilense de iyi şeyler yapmaya çalıştı. Gökhan Zan'ın artılarının çokluğu kadar eksileri de vardı. Golde ve penaltıda hatalıydı. Fakat kritik hamleleri de vardı ayrıca istekliydi. Tigana hakkında soru işaretlerim devam ediyor. UEFA'da hedeflerden uzaklaştık. En azından ligde hedeflerden uzaklaşmadan bazı noktalarda doğruları yapması lazım..
__________________ ![]() | ||
| |
| | #6 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | iyi di ilk golde elinden geleni yaptı ikinci goldede doğru noktaya sıçradı ama olmadı | ||
| |
| | #7 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | olması gerekenin biraz altındaydı,ileri çıkıp kurtardığı pozisyonda şans yanındaydı eğer onu kurtaramasaydı işi çok zordu... eğer penaltıyı kurtarabilseydi çok iyi olurdu ama olmadı.. | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Runje bugün vasattı. Bir pozisyonda Cordoba-vari çıkışı, yaptığı hamlesi doğruydu ama ilk golde sıradan bir kaleci gibi davrandı yani Beşiktaş'ın kalecisinin maç kurtarması lazım kaliteli bir kaleci o pozisyonlarda öyle hemen yere yatmaz. Tottenham maçında da aynısını yapmıştı. Penaltıda söylenecek söz yok doğru yere de yattı ama çıkaramadı topu.
__________________ ![]() | ||
| |
| | #9 | ||
| Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | runje beşiktaşın kalecisi değil
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
| |
| | #10 | ||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | gülcemal arkadaşım ben bunu sormadım bugun iyi mi kötümüydü dedim beşiktaşa yakısıyormu demedim yani yanlış anlama bu maçta nasıldı sizce demek istedim
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... Konu R€D-D€V!L-1903 tarafından (02-11-2006 Saat 23:36 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |