![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| 2006 2007 Sezonu Bu Bölümde 2006 ve 2007 yıllarına ait karşilaşma yorumlar vs. arşivlenir |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | eet katılıyorum bence de sistem 4 2 3 1 olmalı ... | ||
| |
| | #4 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Kanatlari cok kullanmamiz lazim aksi halde nobre cok etkisiz kaliyor.. nobrenin yanina adam arayacagimiza simdilik ona orta yapacak adam arayalim ve sistemi ona göre kuralim derim ben.. sol kanat delgado ve ibrahim akin , sag kanat burak ve ali tandogan.. Son olarak kleberson icin bir sey söyleyelim, riconun arkasinda önliberonun önünde iyi isler yapacaktir hem de cok iyi isler.. bence de üclü defans ve cift önliberolu bir sistem olabilir, biri fahri digeri koray cift önlibero onlarin önünde kleberson olmali 3-2-1-3-1 seklinde oynarsak daha etkili oluruz kanaatindeyim.. Soldan delgado sagdan burak gizli forvet olacaklar kanatlarda.. önliberodaki koray ve fahri hücümda ortasahaya savunmada geri üclüye (toraman(serdar), g.zan(baki), delinho(m.sedef) destek verecekler.. sadece kisisel fikirlerim arkadaslar dogru ya da degil ben böyle düsünüyorum. Son cümle: Baki Mercimek, sana bir tesekkur borcluyum dünkü zafere katkin icin, ama solbek oynama lütfen..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |