![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #221 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | takım analizini bırakalım da tur atlamanın keyfini yaşayalım boşverin .. Önemli olan galibiyetti ve istediğimizi aldık takım zamanla daha ii olacaktır nasıl olsa..
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
|
![]() | #222 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | güzel mac oldu baki yerinde oynayınca taraftarın begenısını kazandı bence sol bek ibo önünde akın iyi oluyor delgado ve ricardinho birlikte oynatılmak isteniyorsa sistem 4-2-3-1 olmalı daha buyuk basarılar gelecek deplasmandaa iş kolay olmayacak gıbı ama
__________________ şşşşşşşşit 1....... 2.......... 3............. BEŞİKTAŞ BEŞİKTAŞ BEŞİKTAŞ LAY LAY LAYLAY LAY LAAAAAAAAAYYYY OOOOOOOOO BEŞİKTAAAAAŞ | ||
![]() |
![]() | #223 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Kanatlari cok kullanmamiz lazim aksi halde nobre cok etkisiz kaliyor.. nobrenin yanina adam arayacagimiza simdilik ona orta yapacak adam arayalim ve sistemi ona göre kuralim derim ben.. sol kanat delgado ve ibrahim akin , sag kanat burak ve ali tandogan.. Son olarak kleberson icin bir sey söyleyelim, riconun arkasinda önliberonun önünde iyi isler yapacaktir hem de cok iyi isler.. bence de üclü defans ve cift önliberolu bir sistem olabilir, biri fahri digeri koray cift önlibero onlarin önünde kleberson olmali 3-2-1-3-1 seklinde oynarsak daha etkili oluruz kanaatindeyim.. Soldan delgado sagdan burak gizli forvet olacaklar kanatlarda.. önliberodaki koray ve fahri hücümda ortasahaya savunmada geri üclüye (toraman(serdar), g.zan(baki), delinho(m.sedef) destek verecekler.. sadece kisisel fikirlerim arkadaslar dogru ya da degil ben böyle düsünüyorum. Son cümle: Baki Mercimek, sana bir tesekkur borcluyum dünkü zafere katkin icin, ama solbek oynama lütfen..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
![]() |
![]() | #225 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sistem 4-2-3-1 olmalı..... 2'den birisi mutlaka Koray olmalı... Toraman Defansın göbeğine çekilmeli ve kesinlikle offside taktiği uygulanmamalı 3 de Burak, Delgado ve RİCO OLMALI VE BU 3'LÜ MAÇ İÇERİSİNDE YER DEĞİŞTİRMELİLER.. | ||
![]() |
![]() | #226 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kleberson iyi ki gol attı, yoksa bu ezik medya ve ne yazık ki birçok beşiktaşlı'nın düşüncesiyle gönderilmesi isteniyordu, böylece skor yazarlığı yapanların ağzı bir miktar kapanmış oldu... bu takımın tartışmasız en yararlı oyuncusu kleberson... KLEBERSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON!!!... | ||
![]() |
![]() | #227 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
koray delgado rico burak ibrahim a. nobre
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
![]() | #228 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 3-5-2 bu takım oynar ama orta sahada çok koşan futbolcular olduğu takdirde.. O yüzden bu takım 4-4-2 başka bişey oynayamaz...
__________________ SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM... | ||
![]() |
![]() | #229 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Markus!!! 1.Futboldan anlağımı iddia etmiyorum. 2.Süper Kupa sence büyük bir başarı mı? Cinconu bir maçta yenmek büyük bir başarı mı? Bizim başarı anlayışımız sadece bu mu? Benim için ve çoğu Beşiktaş taraftarı için hayır. 3.Cincon maçını ve ligde galibiyetler almamızı sağlayan tabiiki sadece Delgado değil Burakın ve beğenilmeyen Bobonun en az Delgado kadar galibiyetlerde payı var. 4.Delgado tabiiki kötü futbolcu değil ama ofansif yönden Ricardinho'nun daha çok katkı yaptığını ve daha az top kaybettiğini düşünüyorum. Aynı vasıflarda ikinci bir oyuncunun ilk onbirde oynamaması gerektiğini ve Klebersonun bile zaman zaman oyuna Delgado gibi katkılar yaptığını düşünüyorum. 5.Beşiktaş futbolcu eğitim merkezi mi?? Tabiiki hayır. 6.Eğitim veya öğretimin futbolcuların başarısında ne kadar etkisi var? Bence en fazla %10. Futbolcularda yeteneğin doğuştan geldiğine, eğitimin daha çok küçük yaşlarda etkili olduğuna ve Delgadonun futbolculuğunun 23 yaşından sonra çok fazla değişmeyeceğine inanıyorum. 7.Sence Delgado bi Riquelme olabilir mi? Abartmayalım o kadar da değil. Aimar çok büyük futbolcu mu, bence değil şu an Zaragozada oynuyor. Zaragoza Beşiktaştan büyük bi takımmı bence yine değil. Şu an Aimar Beşiktaşta olsa Rico onu da yedek bırakır. Zaten en buyuk hata senin burda: BJK Takimi elbette futbolcu yetistirecektir. Ajax, PSV ve diger avrupa ulkelerindeki takimlar avrupada 17 yasinda gencleri oynatiyor. Delgado daha 23-24 yasinda ve Matias daha cok sey ogrenecektir. Super Kupayi kazanmak buyuk bir basaridir, ama abartilmamasi lazim. Sen Juan Pablo Aimara buyuk futbolcu demiyorsan artik pes yani. Adam belki Zaragozada oynuyor ama herkes onu konusuyor. Nihat buyuk furbolcumu? EVET, ozaman Nihat neden Villarrealde oynuyor? Valencia veya Madridde oynasin. Simdi Aimari buyuk diye saymayan bir adam olarak kimi buyuk buluyorsun sen? Galibiyette 11 kisinin payi vardir. Tek Delgado veya Rico veya Nobre degil. Riquelme 28 yasinda, adam 23 yasindayken taniyan varmiydi? Nerde Oynuyordu? tamam ben biliyorum ama kesinlikle burda fazla arkadaslar bilmez. Riquelme ''buyuk'' futbolcuysa eger, Barcelonada tutunurdu, tutunamadi geldi simdi Villarrealde oynuyor. Tamam kucumsemiyoruz ama senin dedigin ''buyuk'' futbolcu oyle takimda oynamaz!!!
__________________ Bu sene sampiyon gorelim sizi, Olmeden mezara koymayin bizi, Korkutmaz bizleri musalla tasi, Olumune seviyoruz biz BESIKTASI Konu Josekleberson tarafından (15-09-2006 Saat 09:22 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #230 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |