![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #231 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sahadaki herkes muhteşem olur, kleberson arada sırıtır, o zaman anlarım eleştirileri ama kimsenin birşey yaptığı yok, önüne gelen kleberson'a sallıyor, ayrıca dünkü maçın en iyisi son dakikalardaki ricardinho haricinde kleberson'du... | ||
![]() |
|
![]() | #233 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | ilk yarı istediğimiz gibi olmadı ama 2 ci yarı rocio paşa takımı toparladı bu sefer kelb de hareketlendii doru oyuncu değişklikler yaptı kürdancı taraftar zaten harikaydı karnavalı çevirmişler susmak bilmedi helal olsun onlara (ardında biraz eziklerin maçına baktım tribünler felan ve onlarla farkımzı dahada ii anladım)
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() |
![]() | #236 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Oyuncular hakkında tek tek yorum yapmaya gerek yok takım olarak sahada vardık tigana sonuna kadar maçı takip etti ilk defa ayağa kalktığını gördüm taraftar süperdi.. ve tabi sinan enginide unutmamak lazım o her gol kaçırışımızda ufff çekmesi öldürdü beni.. ![]() ![]()
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | ||
![]() |
![]() | #237 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gol bağıra bağıra geliyorum dedi,ben hiç umutsuzluğa kapılmadım,gözüm hep skorboard daydı,dk.50 oldu,60 oldu,70 oldu,biliyordum gol atacağımızı,geç oldu biraz ama güzel oldu,2-0 büyük avantaj,tur garanti ama beşiktaş 2. maçta da gol atacaktır | ||
![]() |
![]() | #238 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | kleberson kendini toplasa iyi olur tamam şahane oynanmaz da ya insan bari pas hatasını azaltır ya. burak sağ kanatta topları istoplamak- yakalamak için adam bir tarafını sakatlıcaktı ya
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #239 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bakinin esas yeri olan stoperde başarılı olması, Burak ın sağ kanatta istenilen düzeyde olamaması, Kleberson un suya sabuna dokunmadan ve çok top kayıplı ön liberoluğu, Delgado nun silik oyunu, Ricardinho nun merhaba deyişi, Bobo nun istekli başalyıp penaltıyı kaçırdıktan sonra moralmen çökmesi, Gökhan güleç in aradığı gole kavuşması ve son 10 dakikada gelen iki gol ve tur için avantaj. İkinci maçta çantada keklik değil ama umutlu ve avantajlı olarak gidiyoruz Sofyaya | ||
![]() |
![]() | #240 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | runje toraman-koray-baki-deli delgado-keleberson-mehmet sedef rico burak-nobre | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |