![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #251 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Tamam Gökhanda iyi Boboda iyi ama bi macta Gökhan gol atti diye Bobonun yerine Gökhan demek haksizlik olur. Aslinda ikisinide oynatmasi gerek ayni anda biraz zor olurda bi mac o öbür mac öbürü....
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | ||
![]() |
|
![]() | #252 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | bobo dan bir halt olmaz hep dedim yine diyorum.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #253 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sen futboldan anlasaydın hep demezdin yine demezdin cunku sen cag dısı kalmıs futbolu benimsiyosun sen gonder boboyuda ileride gidip sen pres yap ben hayatımda bobo gibi pres yapan bi santrafor cok az gordum hele duracagı yeri iyi bilen bi santraforu daha az gordum dikkat eden diger arkadaslar farkındaysa girdigimiz cogu pozisyonda bobo vardı ama sen boboyu gonder git yası gecmis egitilemeyecek adam al | ||
![]() |
![]() | #255 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | dun ku macı cıplak gozle ızledım ilk yarı bjk gercekten cok kotuydu pozısyon bulmakta cok zorlandı devamlı defanstan uzun toplarla cıkmaya calıstı bobo ve nobre bır cok topuda ındırdı fakat yanlarına yaklasan yardıma gelecek adam olmadı pozısyonlar bosu bosuna harcandı delgado sahda yoktu resmen dun cok pas hatası ve top kaybı yaptı klebersonda aynı asırı pas hatası yaptı bı on lıberonun bunları yapmaması gerekır attıgı golle kendını bırazda olsa kurtardı.bakı stoperde iyi oynadı dıyebılır gercı cska atak yapamadı defansada cok ıs dusmedı ama bakı burda daha ıyı oldugunu gosterdı ibrahım uzulmez dun cok kostu bıseyler yapmaya calıstı.nobre cok ıyı savastı ortasahaya kadar geldı top aldı cogu hava topunda basarılydı.Tiganaında oyuna mudaheleleri cok ıyıdı.delgado rico degısıklıgı bobo gulec degısıklıgı sedef i akın degısıklıgı yerınde ve olumluydu ı akın sol kanadı cok ıyı kullandı zaten rakıp 10 kısı kalınca kanatlar baya bı acıldı.burdanda cok ıyı toplar kullandık.ozellıkle sol kanat.dun hayal kırıklıgı yaratan oyuncu benım ıcın burak ıdı.beklenenı veremedi.ricardınho oyuna gırınce oyunun kaderını degıstırdı takımı hareketlendırdı.bu gıdısle tıgana aynı sergen tumer gıbı yapıcak bırını yedek bekletcek gordukı trabzon macında rıcardınhoyu sola cekemıcek yarı yarı oynatcak ama ne kadar doru suphelı aldıgın oyuncular mılyondolarlık bunları kulubede oturtuyorsun.sacmalık bence bunu cozum bulması gerekıyor bıran once rico solda oynamıo e o zaman delgadoyu sola cek nede olsa genc oraya daha cabuk alısır.ole bole bjk turu gecıcek skoru aldıgına ınanıyorum.Tum bjklılere hayırlı ugurlu olsun.
__________________ ÜST ÜSTE EN FAZLA GALİP GELEN TAKIM. İKİ SENEDE SADECE 1 YENİLGİ ALAN TAKIM. İNÖNÜ STADINDA 10 SENE HİC BİR ANADOLU TAKIMANA YENİLMEYEN TEK TAKIM. RESMİ BİR MACTA 10 GOL ATAN TEK TAKIM. ÜST ÜSTE 56 MAC YENİLMEYEN TEK TAKIM. EEE DAHA NE OLSUN | ||
![]() |
![]() | #256 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #257 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | dün kü macı yndık buyuk avantaj sgladık..bence tkım ilk yarı biraz suskun oynadı bakiyi yine soldydı..iknci yrı nolduysa tigana birden degisti baki stoper oldu ve snki 100.yılımzdaki kadro anımsadı son dkklrda...rico her yere kostu topları adrese gonderdi gokhan g. girdiginde bobo nie çıktı anlmdım gol ihtiycmız vardı blki ikiside oynda olsaydı daha frklı olurdu mac
__________________ hAyAt BİTER Alem BİTER ortAm BİTER çArşı BİTMEZZZZ | ||
![]() |
![]() | #258 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #259 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bu kadar genc ve yetenegi belli olan oyuncu hakkinda boyle yorum yapmak yanlistir. Besiktas'in daha 'olacak' oyuncuya tahammulu yok ve kendini ispatlamis oyuncu almasi gerek diyebilirsin, ama Bobo'nun cok kotu veya yeteneksiz olduguna kesinlikle inanmiyorum. Bu tur oyunculara 1-2 sene sabredince kendini gelistirdikten sonra kolay patlama yapiyorlar ve faydali oluyorlar(bkz: Adriano).
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |