![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |||||||
| 2006 2007 Sezonu Bu Bölümde 2006 ve 2007 yıllarına ait karşilaşma yorumlar vs. arşivlenir |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Fazla detaylarda boğulmaya gerek kalmadan kısaca değinmek gerekirse; Beşiktaş kazanması gereken bir maçı üstelik 90 dakika boyunca kendi liginde leblebi gibi gol atan rakibine sadece 1 pozisyon vererek kazanmayı bildi, bu demek oluyorki savunma Tigana'nın istediği disiplinle mücadele etmeyi sürdürürse gol yeme sorunu çözülecektir...Bir önemli not daha: Bu maç gösterdi ki takımın saha içi lideri Rico Paşa olmalı, Delgado ise onun arkasında veya solunda oynamalı..!Tur bana göre geçildi,yolumuz açık olsun... | ||
| |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bobo-mu güleç mi diye yorum yapanlara şunu söylemek isterim ki bu iki adamda çok kötü değil ama ne şimdi ne 5 yıl sonra bu beşiktaş'ı sırtlayacak isimler değilller.Bu satten sonra gönderilmezler ama ben nobrenin yanında delgadoyu forvette görmek istiyorum,yoksa delgado-rico olmayacak gibi.Bobo bence dün ilk yarıda iyiydi,penaltıyı ona attırmak hata ama presi ve top kontrolleri ile begendim ilk yarıda.Güleç için ise bir güzel gol attı diye övmek çok yanlış olur,evet fundemental olarak çok iyi bir goldü ama güleçinde bobonunda çok çok iyi golcü olacaklarını hiç sanmıyorum... Bide şunu söyleyeyim elinizde nobre gibi hava hakimiyeti harika bir adam var ve rakip 10 kişi kalana kadar bir orta yapamıyorsun,tigana görmüyor mu acaba bunu??
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |