![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
2006 2007 Sezonu Bu Bölümde 2006 ve 2007 yıllarına ait karşilaşma yorumlar vs. arşivlenir |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Alıntı:
Şunu da ısrarla söylemek istiyorum ben de Rico-Delgado ikilisinin beraber oynamasını isterim ama bunun için sistem değişikliği şart. daha önce de söylediğim gibi tek forvete dönüp ortasahaya mücadele gücü yüksek bir oyuncu koymalı. Daha önce verdiğim kadroları tekrar vermek istiyorum iyi anlaşılabilmesi için. Benim 11 im 3-4-1-2 -------------------Runje------------------- ------İ.Toraman----Koray-----Gökhan------ Ali Tan.---Kleberson----Delgado----İ.Üzülmez --------------------Rico------------------- -------------Nobre-------İbrahim Akın------ Ve Tigananın 4lü savunmasına göre çıkarılabilecek en iyi 11: 4-2-3-1 --------------------Runje----------------- İ.Toraman----Gökhan------Koray-------Baki --------------Fahri------Kleberson--------- -------Burak--------Rico-------Delgado---- --------------------Nobre----------------- Ortasahada mücadeleci ve savunma yönü güçlü olan bir futbolcu Klebin yükünü hafifletip direnci artırmalı. Bu Fahri de olabilir Koray da olabilir (İ.Üzülmez solbeke geçip Baki stopere çekilirse). Ve şunu gözlemliyorum ki son günlerde forumdaki diğer arkadaşlar da buna benzer kadrolarda hemfikir oldular. Aimar meselesine gelirsek tabiiki Aimar da kötü futbolcu değil ben sadece kıyaslama yapıyorum bana göre Rico da Delgado da Aimardan daha iyi. Rico milli takımda oynuyor,Delgadonun UEFA da yaptıkları ortada ama Valencia taraftarın sevdiği bir futbolcu olmasına rağmen Aimarı Zaragozaya sattı. Son yıllarda sürekli sakatlıklarla boğuşuyor ve sürekliliği yok. Valencia'da çok önemli başarılar elde etti tabi ama ben şu anki durumuna göre değerlendiriyorum. Tabiiki bu benim görüşüm sizin görüşlerinize de saygı duyuyorum.
__________________ ![]() | ||||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |