![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #261 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sofya da bir gol atıgımz hlde onlr atık bırkır macı bizde farka fln giderz yada tm tersi olursa biz gol atıp daha bskıılı oynrlrsa savunmaya çekilirz (5-4-1)fln olur hrlde
__________________ hAyAt BİTER Alem BİTER ortAm BİTER çArşı BİTMEZZZZ | ||
![]() |
|
![]() | #263 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | tur bizim artık konuşcak çok bişeye gerk yok....
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() | #264 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() | #265 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Fazla detaylarda boğulmaya gerek kalmadan kısaca değinmek gerekirse; Beşiktaş kazanması gereken bir maçı üstelik 90 dakika boyunca kendi liginde leblebi gibi gol atan rakibine sadece 1 pozisyon vererek kazanmayı bildi, bu demek oluyorki savunma Tigana'nın istediği disiplinle mücadele etmeyi sürdürürse gol yeme sorunu çözülecektir...Bir önemli not daha: Bu maç gösterdi ki takımın saha içi lideri Rico Paşa olmalı, Delgado ise onun arkasında veya solunda oynamalı..!Tur bana göre geçildi,yolumuz açık olsun... | ||
![]() |
![]() | #266 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bobo-mu güleç mi diye yorum yapanlara şunu söylemek isterim ki bu iki adamda çok kötü değil ama ne şimdi ne 5 yıl sonra bu beşiktaş'ı sırtlayacak isimler değilller.Bu satten sonra gönderilmezler ama ben nobrenin yanında delgadoyu forvette görmek istiyorum,yoksa delgado-rico olmayacak gibi.Bobo bence dün ilk yarıda iyiydi,penaltıyı ona attırmak hata ama presi ve top kontrolleri ile begendim ilk yarıda.Güleç için ise bir güzel gol attı diye övmek çok yanlış olur,evet fundemental olarak çok iyi bir goldü ama güleçinde bobonunda çok çok iyi golcü olacaklarını hiç sanmıyorum... Bide şunu söyleyeyim elinizde nobre gibi hava hakimiyeti harika bir adam var ve rakip 10 kişi kalana kadar bir orta yapamıyorsun,tigana görmüyor mu acaba bunu??
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #267 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yaw ben anlamıs degilim bakın bobo 21 yasında ve gidin besiktasın ligdeki istatistiklerine bakın forvette en fazla yuksek topu kim indirmis ve yine bakın en golcu futbolcumuz hangisi ben cvp veriim 3 golle bobo bu yetermi bakın adriano intere ilk geldiginde aynı bobo gibiydi cok iyi yer tutuyordu cok iyi savasıyordu ama ilk geldigi sezon gol atamayınca 2 milyon dolara parmaya satıldı 2 sene sonra 40 milyon dolara geri aldı inter | ||
![]() |
![]() | #268 | ||||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Alıntı:
Şunu da ısrarla söylemek istiyorum ben de Rico-Delgado ikilisinin beraber oynamasını isterim ama bunun için sistem değişikliği şart. daha önce de söylediğim gibi tek forvete dönüp ortasahaya mücadele gücü yüksek bir oyuncu koymalı. Daha önce verdiğim kadroları tekrar vermek istiyorum iyi anlaşılabilmesi için. Benim 11 im 3-4-1-2 -------------------Runje------------------- ------İ.Toraman----Koray-----Gökhan------ Ali Tan.---Kleberson----Delgado----İ.Üzülmez --------------------Rico------------------- -------------Nobre-------İbrahim Akın------ Ve Tigananın 4lü savunmasına göre çıkarılabilecek en iyi 11: 4-2-3-1 --------------------Runje----------------- İ.Toraman----Gökhan------Koray-------Baki --------------Fahri------Kleberson--------- -------Burak--------Rico-------Delgado---- --------------------Nobre----------------- Ortasahada mücadeleci ve savunma yönü güçlü olan bir futbolcu Klebin yükünü hafifletip direnci artırmalı. Bu Fahri de olabilir Koray da olabilir (İ.Üzülmez solbeke geçip Baki stopere çekilirse). Ve şunu gözlemliyorum ki son günlerde forumdaki diğer arkadaşlar da buna benzer kadrolarda hemfikir oldular. Aimar meselesine gelirsek tabiiki Aimar da kötü futbolcu değil ben sadece kıyaslama yapıyorum bana göre Rico da Delgado da Aimardan daha iyi. Rico milli takımda oynuyor,Delgadonun UEFA da yaptıkları ortada ama Valencia taraftarın sevdiği bir futbolcu olmasına rağmen Aimarı Zaragozaya sattı. Son yıllarda sürekli sakatlıklarla boğuşuyor ve sürekliliği yok. Valencia'da çok önemli başarılar elde etti tabi ama ben şu anki durumuna göre değerlendiriyorum. Tabiiki bu benim görüşüm sizin görüşlerinize de saygı duyuyorum.
__________________ ![]() | ||||
![]() |
![]() | #269 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | eee nediyeyim siz hepsini demişsiniz zaten ![]() ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |