![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
2006 2007 Sezonu Bu Bölümde 2006 ve 2007 yıllarına ait karşilaşma yorumlar vs. arşivlenir |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Niye herkes bu ofsayt taktigine bu kadar takmis durumda onu anlayamiyorum. Sonucta evinde oynuyorsan, rakibe baski kurmak istiyorsan savunmani zaten mecburen ileride kuracaksin ve rakipte hizli adam varsa anca ofsayt taktigi ile durdurursun, cunku bizim savunmamiz cok agir. Birini sarkik oynatirsan daha da kotu olur senin icin, cunku ofsayt taktigi ile en azindan ataklarin cogunu kesebiliyorsun, sarkik oyuncuyla her top gecer ve tehlikeli olur, ben ofsayt taktigini dogru buluyorum ve Tigana'yi bu yuzden elestirenlerin bana baska bir cozum gostermesini oneriyorum. Ayrica bence Delgado'yu bir solda denemek lazim. Delgado teke tekte iyi(GS maci), iyi ortalar yapabiliyor(Denizli maci), baya hizli adam ve showa donuk futbolu cok seviyor, Ricardinho ise baya agir, tek top oynayan ve kaleyi karsisina aldiginda etkili olan bir futbolcu. Ayrica Delgado Basel'de bircok daha mucadeleci ve bircok macta Basel'de solda da oynamisti, bence sola Delgado'yu cekmek ve ortaya ico'yu getirmek bile bize fayda saglayacak, eger Tigana bu sistemde israr edecekse tabii!
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |