![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
2006 2007 Sezonu Bu Bölümde 2006 ve 2007 yıllarına ait karşilaşma yorumlar vs. arşivlenir |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Niye herkes bu ofsayt taktigine bu kadar takmis durumda onu anlayamiyorum. Sonucta evinde oynuyorsan, rakibe baski kurmak istiyorsan savunmani zaten mecburen ileride kuracaksin ve rakipte hizli adam varsa anca ofsayt taktigi ile durdurursun, cunku bizim savunmamiz cok agir. Birini sarkik oynatirsan daha da kotu olur senin icin, cunku ofsayt taktigi ile en azindan ataklarin cogunu kesebiliyorsun, sarkik oyuncuyla her top gecer ve tehlikeli olur, ben ofsayt taktigini dogru buluyorum ve Tigana'yi bu yuzden elestirenlerin bana baska bir cozum gostermesini oneriyorum. Ayrica bence Delgado'yu bir solda denemek lazim. Delgado teke tekte iyi(GS maci), iyi ortalar yapabiliyor(Denizli maci), baya hizli adam ve showa donuk futbolu cok seviyor, Ricardinho ise baya agir, tek top oynayan ve kaleyi karsisina aldiginda etkili olan bir futbolcu. Ayrica Delgado Basel'de bircok daha mucadeleci ve bircok macta Basel'de solda da oynamisti, bence sola Delgado'yu cekmek ve ortaya ico'yu getirmek bile bize fayda saglayacak, eger Tigana bu sistemde israr edecekse tabii!
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #2 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #3 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Avrupa'da Turkiye ligindeki kadar gomulu oynayan takim yok, ozellikle buyuk liglerde kucuk takimlar top oynamaya calisiyor, bizde ise Anadolu takimlari ozellikle deplasmanda 11 kisi ile defans yapiyor. Ayrica bana gore hala Ibrahim Akin hala ilk 11 icin yeterli degil, Ricardinho geldikten sonra iyice gozden dustu. 1 asist yaptiktan sonra hemen oynamali diyorsun, ama Ibrahim Akin 5-6 mactir vasatin ustune bile cikamazken hic onun hakkinda yorum yapmiyordun. Ibrahim Akin bu kafa ile bizde anca yedek olur, baska hicbirsey olamaz.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | İ.Akın hemen asist yaptı oynamalı diyorsun ama 5-6 haftadır İ.Akın kötü oynuyor ona bişey demiyorsun demişsin.Bir kere ben uzun süredir internet'e girmedim o yüzden siteye yorumum yok uzun süredir.Ayrıca İ.Akın oynatılmadan nasıl kötü oynayabilir.Adam en fazla 15 dk oynuyor ona tahammül edemiyorsun ama dünya yıldızı Ricardinho'nun 4 maçta tribünleri ayağa kaldıracak bir ara pası yok veya Nobre'nin daha golü yok.Onlarda oynamasın o zaman.Ben takıma yararı olacağını düşündüğüm adamları görmek istiyorum ilk 11'de.İ.Akın da bunların başında geliyor.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |