![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
2006 2007 Sezonu Bu Bölümde 2006 ve 2007 yıllarına ait karşilaşma yorumlar vs. arşivlenir |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | i. akından bisey olmayacagı belli oldu artık. ayakları birbirine dolasıyor. ne calım atıyor ne dripingi var.kesinlikle besiktasn futbolcusu degil. ibrahime tanınan sans aydına tanında takım yıldız kazanır.son antalya macında girdikten sonraki hareketleri herkes gordu. bu cocukta sahiden iş var. korkuyorum yonetim bu adamı satıp gondercek diye.mutlaka sans verilmeli bu adama ya, mutlaka!!!!!!1 | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() | #3 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() sonatcan@hotmail.c om
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
![]() |
![]() | #4 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Sorun Ibrahim Akin'in 15 dakika boyunca iyi ya da kotu oynamis olmasi degildir, sonucta psikolojik olarak sorunlari var, cok daginik ve ayrica defansif olarak cok zayif oldugu icin oynamasi cok zor. CSKA 10 kisi defansa cekilmis, herhalde Ibrahim Akin ve diger oyuncular goze batar, cok normaldir bu. Ayrica solda Ibrahim'in adam gecip cizgiye indigini hic gormedim, hatta adam gectigini hic gormedim, cunku vucut olarak hizli degil. Daha cok bos alan buldugunda etkili olur, ama Burak gibi bir winger degildir. Anlamadigim sey, biz Ricardinho'ya yer bulamiyoruz, Ibrahim Akin ilk 11 muhabbeti nerden cikti simdi?
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |