![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| 2006 2007 Sezonu Bu Bölümde 2006 ve 2007 yıllarına ait karşilaşma yorumlar vs. arşivlenir |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | böyle top mu oynanır kardeşim.gs lilerde kazandık diye seviniyorlar.allah sizi de kahretmesin.nasıl futbol nasıl maç anlamadım ben.bu kadar kalitesiz,bu kadar heyecansız bir derbi mi olur. atak yapın da beceriksizlere bak bu pozisyonlar kaçar mıydı be diyelim.ne pozisyon ne organizasyon var.galatasaray bugun oynadığı futbolla amatör takımla başabaş anca mücadele eder.ama bizi yendiler.yani biz o kadar kötüyüz. -kaleci gitmeli -kleberson hadı kardesım santos a mı gidiyon nereye gıdıosan hiç bekleme devre arası git. -gökhan zan müzmin sakat defansın göbeğine çok iyi bir stoper lazım. -korayı ön liberoda kullanıp toramanı gerçek yerinde,stoperde kullanmak gerek.sağ beke ise transfer lazım. -bobo kıraya verilir.nobre tek forvet oynar.rico geride onun önünde ise delgado oynar.ya da bobo yerine bıtırıcı ve tecrubelı bırı alınır. ------ya da bunların hiçbirini yapmazsın.bu sene şampiyonluğu düşünmezsin.seneye birkaç değişiklikle şampiyon olursun.çünkü seneye bu kadro oturmuş olacak....
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |