![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #272 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | gerçekten istekliler...bilmiyorum ama bunu hissediyorum...herşeyden önce tigana sadece nobre yada güleçle çıkmalı..arkasında da rico vwe delgado...tek forvet...bobo yükü kaldıramaz.ç.ona vwerilen paraya acıyorum....kle çok çok kötü...bir an önce gönderilmelidirbaki deseniz tamam stoperde ii ama hep langır lungur..adam gibi top attığı yok...gökhan ve toroman büyük kayıp
__________________ HAYATTA BEŞİKTAŞ | ||
![]() |
![]() | #274 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ KARTAL RUHTUR!! | |||
![]() |
![]() | #276 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | nasil alex kucuk takimlarin buyuk yildizi deniliyorsa tiganada kucuk maclarin hocasi dikkat edin kucuk maclarin buyuk hocasi degil -------------------runje----------------- toraman--zan----mustafa-----uzulmez -----------------koray---------------- burak----delgado---ricardinho----akin -----------------nobre------------ bu kadroyla ciksin yenilsin bir daha tiganay bir sey demiyecegim | ||
![]() |
![]() | #278 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Hep söylüyorum yine söyleyeceğim...! Beşiktaşın en büyük düşmanı popülizm hastalığıdır. Yönetim tam bir felaket örneği gösteriyor..Beşiktaşımızın altındaki toprak kaydırılıyor..!! popülizm adına alınan ünlü ama içi boş hocalar.. menecerler tarafından şişirilmiş ve kaskallanmış oyuncular.. medyada öne çıkmak adına yapılan iğrenç yabancı transferleri.. başkanın, takımı ve başarılarını ve transferlerini .. BJK mizin başarısı için değil.. ocak ayındaki başkanlığına temel olması düşüncesi ile.. yani kendine oynama düşüncesi ile yapması.. kulübün içindeki inanılmaz borç batağı.. .. ve yazar ve yorumcuların bilerek ya da bilmeyerek BJK mize verdikleri zararlar..!! ( .. son örneği de Burak'ın üstüne gidilerek..elle gol attı ayıp etti.. CSK macında kendini yere atıp penaltı yaptırdı vb. türünden saçmalıkları.. gayse maçında tertemiz bir penaltımızın hakem tarafından yenmesine neden oldu ) Popülizmin bize bıraktığı posalara bakalım: ..Hiç tiganaya laf etmeyin..dün akşam habertürk de Tuğrul dedi.. tek taraflı kontrat feshinde.. 6.5 euro tazminat..!! bazı basın organlarında ise 4.4 milyon euro.. sonuçta.. nur topu gibi bir tiganamız olmuş.. hadi sıkıysa kovun bakalım bu herifi..!!? bu demektir ki.. bizler bu yıl da saç baş yolup.. kahır türküleri söyleyecek.. ve kısa zaman sonra da basket .. hentbol vb. spor branşlarımızın izleyicisi olacağız... ve belki de kendi işimize gücümüze.. vb. bakacak.. olan bitenden ilgisizce uzaklaşacağız.. sezon başında nobre alındı.. büyük golcü dendi.. ( karambol golcüsü dür .. ama büyük filan değildir.. ) 6 maç.. bir de avrupa maçı.... bırakın golü.. gol pozisyonu yok.. bobo denen salağı geçiyorum.. onu alan zihniyete lanet..! delgado... ( teknik olarak kötü değil ama.. ) duran top ustası ve yeni Sergen imiz dendi.. adam penaltı bile atamıyor.. sol taraf oyuncuuuuuu diye herkes kıçını yırtarken... gidip de forvet arkası ve fizik güç yetersizliği olan ( teknik olarak iyi.. ) Rico alınıyor.. Kle denen şahıs.. paraları cebe indirirken.. takımın en çok top kaybeden oyuncusu olmakla kalmıyor.. yerine geçecek olan oyuncuya da mani oluyor.. ki bunda o beceriksiz hocanın da büyük suçu var.. defansın göbeği SOS veriyor.. ilgilenen yok.. Gökhan Güleç gibi.. geleceği olan ve hırs küpü bir oyuncumuza şans verilmiyor..İ.Akın küstürülüyor.. ve adeta takımdan soğutularak uzaklaştırılmak isteniyor.. ve tüm bunlar.. o teneke yabancıların takım içinde yer almaları adına yapılıyor.. Bu sitede ve öteki BJK sitelerinde hemen her yazımda bağırıyorum.. Yabancı futbolcu istemiyoruz..!!! gelirse de adam gibi iki ya da üç tane gelsin.. ama adı için değil.. oynayacağı ve mevkisi bvelli.. savaşçı oyuncular olsun.. aksi halde onların gelmeleri.. Türk oyuncularının bitmesi anlamına gelmektedir.. Ulusal takımda bir oyuncumuz var..( Gökhan Zan ) yazık değil mi..?? ayıp değil mi..? Son olarak.. bu takımda savaşçı.. yürekli oyuncuların sayısını artırmamız gerekir.. bu da yabancılar ile değil Türk çocukları ile olur.. ve bunun devamı olarak da.. TÜRK hoca gerekir.. Türm kardeşlerime sabırlar.. ve kartal gibi duruşlar göstermelerini diliyorum..!! saygı ve sevgilerimle..! | ||
![]() |
![]() | #279 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar size birşey sorcam manager oynayan arkadaşlar bilir deniz baykara diye xanti dide oynayan bi türk oyuncu var oyunda bu adam benim cok hoşuma gitti tabi ama nede olsa oyun bilen arkadaşlar internet üzerinden bir araştırma yapabilirmi?bu adam sag kanat oynuyo | ||
![]() |
![]() | #280 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | İŞTE ÇÖZÜM -------------------------Runje------------------------ A.Tandoğan--- İ.Toraman -------Gökhan -------Üzülmez -------------Fahri -----------Koray---------------- Burak Y. ---------------Delgado------------ Ricardinho -------------------------Nobre------------------------ Kleberson yedeğe LÜTFEN Ne oyun kuruyo ne top çalıyo... Koray ve fahri Atakları kesebilir... Burakta güzel ortalar çıkarırsa sorun çözülür... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |