![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bugun rico pasaya tesekkurler bursayla olan husemetimizi bilse bu kadar oynardi sanirim aliye attirdigi golu cok az topcu attirabilir artik rico ile baslamali tigana delgado super kupadaki gbi oynasa bu takim cok gol atar ama gokhanin kaybi cok kotu oldu klebersona gelince yeter artik bn bu adami sahada gormek istemiorum onun yerine fahri oynasin fahri oynamicaksa neden alindi | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Delgado, Bursaspor maçı sonrası Ricardinho'nun girmesiyle oyunlarının değiştiğini söylerken, kendisinden beklenenlerin üzerinde baskı yaratmadığını söyledi.. "Biz her zaman aynı şeyleri deniyoruz ama ilk yarıda yapamadıklarımızı ikinci yarıda yaptık. Ricardinho oyuna girince de oyunumuz çok değişti. O'nun sayesinde ilk yarıda bulamadığımız boşlukları ikinci yarıda bulduk. İkinci yarıda golü buldum ve o sevinçle Tigana'ya sarıldım. Bugüne kadar çok sakatlık yaşadım; hastalık, sakatlık derken bana çok güvendi. Yani bu gol de bu galibiyette onun olmalıydı. Takımın benden bekledikleri yüzünden bir baskı yok, baskı başka bir yerden. Oyunda hiç baskı hissetmiyorum, bu baskı sadece benimle ilgili, bu sadece aileme iyi bakmamla ilgili benim bütün stresim bu." kaynak:ajansspor.com
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ayaklarında top tutamıyorlar. aynamaktan korkuyorlar resmen
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Delgado ricardinho gibi oyunu okuyamıyoo takımı toplayamıyo kişisel oynuo dünkü maçta yaptığı tek güzel hareket sağ yağının dışıyla i.akına mükemmel bi pas vermesiydi yoksa düm gercekten kötüydü biraz korkarak oynuo sert futbola alışması şart...
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |