![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #153 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bugun rico pasaya tesekkurler bursayla olan husemetimizi bilse bu kadar oynardi sanirim aliye attirdigi golu cok az topcu attirabilir artik rico ile baslamali tigana delgado super kupadaki gbi oynasa bu takim cok gol atar ama gokhanin kaybi cok kotu oldu klebersona gelince yeter artik bn bu adami sahada gormek istemiorum onun yerine fahri oynasin fahri oynamicaksa neden alindi | ||
![]() |
![]() | #155 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Delgado, Bursaspor maçı sonrası Ricardinho'nun girmesiyle oyunlarının değiştiğini söylerken, kendisinden beklenenlerin üzerinde baskı yaratmadığını söyledi.. "Biz her zaman aynı şeyleri deniyoruz ama ilk yarıda yapamadıklarımızı ikinci yarıda yaptık. Ricardinho oyuna girince de oyunumuz çok değişti. O'nun sayesinde ilk yarıda bulamadığımız boşlukları ikinci yarıda bulduk. İkinci yarıda golü buldum ve o sevinçle Tigana'ya sarıldım. Bugüne kadar çok sakatlık yaşadım; hastalık, sakatlık derken bana çok güvendi. Yani bu gol de bu galibiyette onun olmalıydı. Takımın benden bekledikleri yüzünden bir baskı yok, baskı başka bir yerden. Oyunda hiç baskı hissetmiyorum, bu baskı sadece benimle ilgili, bu sadece aileme iyi bakmamla ilgili benim bütün stresim bu." kaynak:ajansspor.com
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #156 | ||
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İkinci yarı oyuna giren Ricardinho, kalitesini gösterdi. Bir gol attı, bir tane de asist yaptı, tribünleri ayağa kaldırdı. ![]() Oyunu değiştirdi Beşiktaş, Bursaspor'u yenerken, gecenin adamı hiç kuşkusuz Ricardinho'ydu. Sezon başından beri ortada görünmeyen, "Acaba kulonlanmışı mı geldi?" dedirten Sambacı, sonunda sahneye çıktı. İkinci yarıda Burak'ın yerine oyuna giren Rico Paşa, iki dakika geçmeden sağ ayağıyla fileleri sarsarken, siyah-beyazlı takım da adeta kabuk değiştirdi. Kazanmak önemli Sahada şov yapan sambacı, 54'te Delgado'nun golünde Serdar'la köşe atışını organize ederken, Ali Tandoğan'a da mükemmel bir asist yapıp 3 puana damgasını vurdu. Siyah-beyazlı taraftarların maçtan sonra ayakta alkışladığı Ricardinho, "Önemli olan benim iyi oynamam değil 3 puanı almamızdı. Galip geldiğimiz için mutluyuz" ifadesini kullandı. kaynak=pasfotomac.com.tr
![]() |
![]() | #157 | ||
Kapalı ile numaralı tribünün arasındaki suni barış kısa sürdü. Her iki taraf da maçtan önce birbirlerine yönelik ağır ithamlar içeren pankartlar açınca, tansiyon yine yükseldi ![]() Yüksek gerilim! İnönü Stadı’nda son oynanan Sivasspor maçından sonra birbirine giren tribünlerin Bursaspor maçındaki barışın başlamasıyla bitmesi bir oldu. Dünkü karşılaşma öncesi Çarşı Grubu’nun bulunduğu kapalı tribünde açılan pankartlar ortamı yine gerdi. Kapalıda açılan, “Kadıköy’de Beşiktaş’ı desteklemeyen numaralı sosyeteye teşekkürler”, “Kongre fareleri, pis ellerinizi tribünden çekin” ve “Sattık ama gençliğimizi” yazan ve numaralıyı hedefleyen pankartlar arasındaki tansiyonu tekrar yükseltti. Sessiz protesto Her iki taraf da yaşanan bu gerilimli dakikalar sonrası uzun süre birbirleri aleyhinde tezahüratlarda bulundu. Ayrıca yine Çarşı Grubu, üst üste alınan başarısız sonuçların yanı sıra kendilerine yönelik suçlamalar üzerine maçın ilk 5 dakikasında sessiz protesto başlattı. İlk 5 dakika kapalıdan ‘çıt’ dahi çıkmadı. Çarşı ayrıca diğer tribünlerdeki münferit tezahüratları da ıslıklarayıp, susturdu. Tribünler 5. dakikanın bitiminde klasik üçlü tezahürat ile takımı desteğe başladı. kaynak:fanatik
![]() |
![]() | #158 | ||
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sessiz çığlık Kapalı ve açık tribün, maçın başında sessiz bir şekilde yerinden kalkmadı Numaralının tezahüratı ise ıslıklarla kesildi. Protesto 5'inci dakikada bitti. Herkes şaşkın Dünkü Beşiktaş-Bursaspor karşılaşması ilginç görüntülere sahne oldu. Her zaman başlama düdüğüyle birlikte, büyük bir coşkuyla takımlarını desteklemeye başlayan siyah-beyazlı tribünler; dün akşam ise sessizliğe büründü. Herkesi şaşkına çeviren bu olay 5 dakika boyunca sürdü. Ne oluyor böyle? Bu süre içinde Kulaklar patladı Herkes ne olacak diye merak ederken, dakikalar 5'i gösterdiğinde ise Beşiktaşlılar yeniden canlandı. Bütün tribünler aynı anda, kulakları sağır edercesine bağırarak takımlarını desteklemeye başladılar. İnönü'de 5 dakika süren sessiz gece, tribünlerin barışmasıyla son buldu. kaynak:fotomaç
![]() |
![]() | #159 | ||
Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Bursaspor karşısında çok kötü bir ilk yarıdan sonra ikinci yarıda güvenlerinin yerine geldiğini söyledi. ![]() Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Bursaspor galibiyetiyle rahat bir nefes alabildiklerini söyledi. Tigana, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, çok zor geçen bir ilk yarının ardından ikinci devrede güvenlerinin yerine geldiği belirterek, ''Ricardinho'nun girişi bize pozitif etki yaptı. Bu sezon 3 gol attığımız maçı pek hatırlamıyorum. Gol pozisyonu üretiyor ama atamıyorduk. Bugün atmayı başardık. Güzel bir zafer oldu'' diye konuştu. ''PAHALIYA PATLADI'' Fransız teknik adam, bu galibiyetin kendilerine pahalıya patladığını ve sakatlıklar nedeniyle 3 oyuncusundan uzun süre yararlanamayacağını kaydetti. Gökhan Zan'ın omzunun çıktığını, Nobre ve Delgado'nun da sakatlıkları bulunduğunu anlatan Tigana, ''Sanırım bu oyuncularımdan uzun süre yararlanamayacağım'' dedi. Artık önlerinde çarşamba günü oynayacakları Club Brugge maçı bulunduğunu hatırlatan Tigana, ''Çarşamba günü de galibiyete ihtiyacımız var. Bir üst tura çıkabilmek için galip gelmeliyiz'' şeklinde konuştu. AKSU'NUN DEVRE ARASI SOYUNMA ODASINA GİDİŞİ Karşılaşmanın devre arasında Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Murat Aksu'nun soyunma odasına giderek futbolcularla konuştuğu öğrenilirken, Tigana bu konuda kendisine sorulan bir soruya, ''Soyunma odasındaki her şey gizlidir ve öyle kalmalıdır. Ama sanırım soyunma odasında yaşananlar yarın basında yer alacak. Sizler içerde neler olduğunu hemen öğrenebiliyorsunuz'' diye yanıt verdi. kaynak:ntvspor.net
![]() |
![]() | #160 | ||
Bursaspor karşısında iyi bir performans setgileyen Beşiktaş file bekçisi Runje maçın ardından yaptığı açıklamada, iyi günlerine ulaşmasını bekleyen taraftara teşekkür etti. ![]() Runje: "Taraftarlarımıza çok teşekkür etmek istiyorum, özellikle benim iyi halime ulaşmamı bekledikleri için. Kendi adıma konuşmak istemiyorum ama kazandığımız için çok mutluyum. Ben kendi adıma pek bir şey düşünmüyorumi diğer liglerde ya da kulüplerde nasıl oynadığım önemli değil. Daha öncede basında kötü olduğum yazıldığı zamanlar oldu ama sonunda başarıları elde ettim. Böyle bir maçın ardından basın iyi olduğumu yazacak ama bu önemli değil. Bir kaleci bir-iki maçta değerlendirilmez, futbol uzun vadeli bir spordur ve bir çok şey zamanla ortaya çıkacak" dedi. UEFA Kupası hakkında açıklamalar yapan Runje, tur atlama şanslarının olduğunu ifade etti: "Brugge'ü yenersek çok iyi bir pozisyon yakalayacağız ve ardından da Leverkusen maçı öncesi çok önemli bir zafer olacak. Brugge maçı çok önemli ve rakip kuvvetli ama bunu yapmamız lazım. Mesela Bursaspor maçının da ilk yarısında çok top kaybettik ama ikinci yarıda uyandık. Bu maçın ikinci yarısında olduğu gibi UEFA'da da düello yapmamız lazım. UEFA'da ciddi şekilde şansımız olduğunu düşünüyorum." kaynak:kartalhaber.com
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |