![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | evet dün kötüydü ama inş ii olacak .. Kötü olmamasını sebebi yanında onu anlayan birinin olmaması da olabilir 2. yarı KLEBERSON da ilk yarıya göre ii oynadı mesela KLEB Rico DELGADO Sürekli birlikte oynasalar Rİco da dünkü gibi olursa hepsinin performansı artabilir.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
| |
| | #2 | |||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
aynen katılıyorum özgür sana | |||
| |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | del-ga-do bu adamın ismini çok duyacaksınız sonuna kadar güveniyorum | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | delgado fizik olarak çok zayıf gözüküyor. tamam kabiliyetli olduğuna ben de katılıyorum ama bizim beklediğimz ayarda olabilmesi için fiziğini de güzlendirmesi gerekiyor. o zaman her ikili mücadelede yerde kalmaz | ||
| |
| | #6 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | aradaki fark belli ricardinho daha tercübeli delgadodan delgadoda potanziyal var ama biraz tercübe lazim ve delgadoda vucut diye bir sey yok hemen kücük seyde sakatlaniyor anlamiyorum vallah
__________________ Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız...... | ||
| |
| | #7 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İkinci yarı oyuna giren Ricardinho, kalitesini gösterdi. Bir gol attı, bir tane de asist yaptı, tribünleri ayağa kaldırdı. ![]() Oyunu değiştirdi Beşiktaş, Bursaspor'u yenerken, gecenin adamı hiç kuşkusuz Ricardinho'ydu. Sezon başından beri ortada görünmeyen, "Acaba kulonlanmışı mı geldi?" dedirten Sambacı, sonunda sahneye çıktı. İkinci yarıda Burak'ın yerine oyuna giren Rico Paşa, iki dakika geçmeden sağ ayağıyla fileleri sarsarken, siyah-beyazlı takım da adeta kabuk değiştirdi. Kazanmak önemli Sahada şov yapan sambacı, 54'te Delgado'nun golünde Serdar'la köşe atışını organize ederken, Ali Tandoğan'a da mükemmel bir asist yapıp 3 puana damgasını vurdu. Siyah-beyazlı taraftarların maçtan sonra ayakta alkışladığı Ricardinho, "Önemli olan benim iyi oynamam değil 3 puanı almamızdı. Galip geldiğimiz için mutluyuz" ifadesini kullandı. kaynak=pasfotomac.com.tr
__________________ ![]() | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |