![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sessiz çığlık Kapalı ve açık tribün, maçın başında sessiz bir şekilde yerinden kalkmadı Numaralının tezahüratı ise ıslıklarla kesildi. Protesto 5'inci dakikada bitti. Herkes şaşkın Dünkü Beşiktaş-Bursaspor karşılaşması ilginç görüntülere sahne oldu. Her zaman başlama düdüğüyle birlikte, büyük bir coşkuyla takımlarını desteklemeye başlayan siyah-beyazlı tribünler; dün akşam ise sessizliğe büründü. Herkesi şaşkına çeviren bu olay 5 dakika boyunca sürdü. Ne oluyor böyle? Bu süre içinde Kulaklar patladı Herkes ne olacak diye merak ederken, dakikalar 5'i gösterdiğinde ise Beşiktaşlılar yeniden canlandı. Bütün tribünler aynı anda, kulakları sağır edercesine bağırarak takımlarını desteklemeye başladılar. İnönü'de 5 dakika süren sessiz gece, tribünlerin barışmasıyla son buldu. kaynak:fotomaç
__________________ ![]() | ||
| |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | taraftarımızın bölünmeden tek yürek olması lazım bu tür bölünmeler bize yakışmıyor.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
| |
| | #5 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Barış sonsuza kadr sürüp böyle abuk tartışmaların yada sataşmaların olmamasını diliyorum.Hem çarşısı,hem kapalısı,zaçığı,numaralısı bizim taraftarımız,ayırt etmeyiz..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
| |
| | #7 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bence carsi numarali tribun taraftari falan ayrim olmamali hepimiz besiktasliyiz hepimiz stada takimimizi desteklemeye ve bir itici guc olmaya gidiyoruz takimimiz icin.ben simdi soruyorum belki aramizda numarali ve kapali ust te oturan kardeslerimiz var ne gecti elinize bu atismalarla pankartlarla,ezikler ve cinconlular guluyorlar bize aklimizi basimiza almamiz lazim...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
| |
| | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Bursaspor karşısında çok kötü bir ilk yarıdan sonra ikinci yarıda güvenlerinin yerine geldiğini söyledi. ![]() Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Bursaspor galibiyetiyle rahat bir nefes alabildiklerini söyledi. Tigana, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, çok zor geçen bir ilk yarının ardından ikinci devrede güvenlerinin yerine geldiği belirterek, ''Ricardinho'nun girişi bize pozitif etki yaptı. Bu sezon 3 gol attığımız maçı pek hatırlamıyorum. Gol pozisyonu üretiyor ama atamıyorduk. Bugün atmayı başardık. Güzel bir zafer oldu'' diye konuştu. ''PAHALIYA PATLADI'' Fransız teknik adam, bu galibiyetin kendilerine pahalıya patladığını ve sakatlıklar nedeniyle 3 oyuncusundan uzun süre yararlanamayacağını kaydetti. Gökhan Zan'ın omzunun çıktığını, Nobre ve Delgado'nun da sakatlıkları bulunduğunu anlatan Tigana, ''Sanırım bu oyuncularımdan uzun süre yararlanamayacağım'' dedi. Artık önlerinde çarşamba günü oynayacakları Club Brugge maçı bulunduğunu hatırlatan Tigana, ''Çarşamba günü de galibiyete ihtiyacımız var. Bir üst tura çıkabilmek için galip gelmeliyiz'' şeklinde konuştu. AKSU'NUN DEVRE ARASI SOYUNMA ODASINA GİDİŞİ Karşılaşmanın devre arasında Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Murat Aksu'nun soyunma odasına giderek futbolcularla konuştuğu öğrenilirken, Tigana bu konuda kendisine sorulan bir soruya, ''Soyunma odasındaki her şey gizlidir ve öyle kalmalıdır. Ama sanırım soyunma odasında yaşananlar yarın basında yer alacak. Sizler içerde neler olduğunu hemen öğrenebiliyorsunuz'' diye yanıt verdi. kaynak:ntvspor.net
| |
| | #9 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | biz gunluk dusunuyoruz besiktasin teknik tarafini su anda tiganadan baska kimse iyi bilemez ne ben bilirim ne forumdaki kardesler nede yonetim , tigana bisey biliyor da yapiyordur bence ustune gitmemek gerekir bende ricardinhonun oynamasi taraftariyim ama tiganaya guvenmek lazim ayni durum lucescunun ahmet hassani oynatmadigi zaman da vardi , ikinci yarida girip mac kurtariyodu hassan.bide bazen yedek kulubeniz de zengin olmali bugun arsene wenger henry yi yedek birakabiliyor yedekler bir takimin en buyuk kozlarindandir bence... Forza Tigana Forza Ricardinho Forza Besiktas
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
| |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bursaspor karşısında iyi bir performans setgileyen Beşiktaş file bekçisi Runje maçın ardından yaptığı açıklamada, iyi günlerine ulaşmasını bekleyen taraftara teşekkür etti. Runje: "Taraftarlarımıza çok teşekkür etmek istiyorum, özellikle benim iyi halime ulaşmamı bekledikleri için. Kendi adıma konuşmak istemiyorum ama kazandığımız için çok mutluyum. Ben kendi adıma pek bir şey düşünmüyorumi diğer liglerde ya da kulüplerde nasıl oynadığım önemli değil. Daha öncede basında kötü olduğum yazıldığı zamanlar oldu ama sonunda başarıları elde ettim. Böyle bir maçın ardından basın iyi olduğumu yazacak ama bu önemli değil. Bir kaleci bir-iki maçta değerlendirilmez, futbol uzun vadeli bir spordur ve bir çok şey zamanla ortaya çıkacak" dedi. UEFA Kupası hakkında açıklamalar yapan Runje, tur atlama şanslarının olduğunu ifade etti: "Brugge'ü yenersek çok iyi bir pozisyon yakalayacağız ve ardından da Leverkusen maçı öncesi çok önemli bir zafer olacak. Brugge maçı çok önemli ve rakip kuvvetli ama bunu yapmamız lazım. Mesela Bursaspor maçının da ilk yarısında çok top kaybettik ama ikinci yarıda uyandık. Bu maçın ikinci yarısında olduğu gibi UEFA'da da düello yapmamız lazım. UEFA'da ciddi şekilde şansımız olduğunu düşünüyorum." kaynak:kartalhaber.com
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |