![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #212 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | dün doğru yerde oynadı bence artık orda oynamalı | ||
![]() |
![]() | #213 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | delgado fizik olarak çok zayıf gözüküyor. tamam kabiliyetli olduğuna ben de katılıyorum ama bizim beklediğimz ayarda olabilmesi için fiziğini de güzlendirmesi gerekiyor. o zaman her ikili mücadelede yerde kalmaz | ||
![]() |
![]() | #214 | |||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
aynen katılıyorum özgür sana | |||
![]() |
![]() | #216 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | aradaki fark belli ricardinho daha tercübeli delgadodan delgadoda potanziyal var ama biraz tercübe lazim ve delgadoda vucut diye bir sey yok hemen kücük seyde sakatlaniyor anlamiyorum vallah
__________________ Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız...... | ||
![]() |
![]() | #218 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | artik oyuna girerse sinirlenmiyom cünkü oyuna girince iyi isler cikartiyor ve macdan maca daha iyi oyniyor helal vallah
__________________ Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız...... | ||
![]() |
![]() | #219 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bir galibiyet alıyoruz hemen herkezin gözü boyanıyor... Takımda hiçbir fark yok hala ne yaptığını bilmeden oynuyoruz... Dün gece 3 gol attık ama allahın yardımı ile en az 3 golde yemedik... Tabelacı olmayın kötü futbolu görün...2. yarı dahil iyi futbol oynamadık dün... | ||
![]() |
![]() | #220 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ bjkliyiz | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |