![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | beyler bu maç bizim avrupa yolunda kader maçı bu maçı mutlak almalıyız ezikler 3 gol attık die sevınıolar adamlar 6 yıldız oyuncusunu oynatmadı o maçta halen övünüyortlar biz tam kadro olan brugge ye gösterelm bea hadi uşaklar kartal gibi saldırın...
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Beşiktaş'ın, yarın akşam Belçika'nın Club Brugge takımı ile BJK İnönü Stadı'nda yapacağı UEFA Kupası grup maçının hakemleri değiştirildi. Bu karşılaşma için daha önce belirlenen Polonyalı hakem dörtlüsünün uçağı, yoğun sis nedeniyle kalkamadığı için, UEFA Hakem Komitesi, maçın hakemlerini değiştirdi. Beşiktaş-Club Brugge maçını Polonyalı Robert Malek'in yerine Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Szolt Szabo yönetecek. Szabo'nun yardımcılıklarını Robert Kispal ve Peter Hegyi yapacak. Csaba Sapi ise maçta 4. hakem olarak görevli olacak. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | inşallah hakemler maçın önüne geçmezler
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() |
Beşiktaş, Belçika'nın Club Brugge takımıyla yarın oynayacağı UEFA Kupası (B) Grubu maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. ![]() BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, siyah-beyazlıların taktik ağırlıklı bir çalışma yaptıkları öğrenildi. Antrenmana sakatlığı devam eden Gökhan Zan katılmazken, Nobre takımla çalıştı. Delgado ise takımdan ayrı, fizyoterapist eşliğinde koşu yaptı. Kulüp Doktoru Ayhan Optur, Delgado ve Nobre'nin oynayıp oynamayacaklarına yarın karar verileceğini açıkladı. Dinamo Bükreş karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart nedeniyle cezalı olan, ayrıca sakatlığı da bulunan Gökhan Zan ise Club Brugge maçında forma giyemeyecek.
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() |
Beşiktaş'ın, UEFA Kupası'nda yarın yapacağı maçtaki rakibi Club Brugge'nin teknik direktörü Emilio Ferrera, grupta son maça çıkacaklarını belirterek, ''Telafisi olmadığı için Beşiktaş'ı yenmek zorundayız'' dedi. ![]() Belçika ekibinin Brezilyalı teknik direktörü Ferrera, takımının BJK İnönü Stadı'nda yaptığı antrenman öncesi düzenlediği basın toplantısında, galibiyetten başka seçenekleri olmadığını ifade ederek, ''Yarın kazanmak için oynayacağız. Bunun için gerekli riskleri alacağız. Oyun şeklimizi değiştirmeyeceğiz. Futbolcular da bireysel olarak yarınki maçı kazanmamız gerektiğini düşünüyor. Bu da pozitif etki yapabilir'' diye konuştu. Beşiktaş'ın, kendileriyle aynı durumda olduğunu bildiklerini kaydeden Emilo Ferrera, ''Rakibimiz de gruptan çıkmak için kazanmak zorunda. İlk iki karşılaşmada Beşiktaş da bizim gibi ödüllendirilmedi. İki karşılaşmayı yitirdi, puanları yok. Bizim gibi, sıralamada bulundukları durumu hak etmiyorlar. Daha fazlasını hak ediyorlar'' dedi. -''EN TEHLİKELİ OYUNCULARI RICARDINHO''- Brezilyalı çalıştırıcı, Beşiktaş'ın, Bursaspor ile yaptığı maçı düşününce, takımın en tehlikeli oyuncusunu Ricardinho olarak gördüklerini söyledi. Ferrera, Ricardinho'nun, Beşiktaş'ın galibiyetinde büyük rolü olduğunu dile getirerek, ''Delgado önemli oyuncu, sakatlandı oyundan çıkmak durumunda kaldı. Bunu bir avantaj olarak görmüyorum ama Beşiktaş'ın bu sıkıntılarla ilgili çareler bulması gerekiyor'' dedi. Club Brugge Teknik Direktörü Ferrera, altı günde üçüncü maçlarını yapacaklarını ifade ederek, şöyle devam etti:''Biz lig maçımızı pazar günü, Beşiktaş ise cuma günü oynadı. Rakibimiz bize göre daha diri durumda. Oyuncu seçiminde bunu göz önünde bulunduracağım.'' Brezilyalı teknik adam, golcü oyuncuları Balaban'ın ''Kolay bir deplasmana gidiyoruz'' şeklinde yaptığı açıklamayla ilgili sorusunu ise ''Bu konuda Balaban'ın açıklamalarını okumadım. Bir çok dezavantajımız olabilir, ama kulübümüzde Balaban olsun, diğer oyuncular olsun böyle bir açıklama yapmaz'' diye yanıtladı. Ferrera, yine Balaban'ın ''Beşiktaş'a 5 gol atacağım'' şeklindeki açıklamasının hatırlatılması üzerine, ''Balaban'ın her dediğine inanmamak lazım'' şeklinde esprili bir yanıt verdi. Club Brugge kaptanı Vermant ise üst tura çıkmak için kazanmak zorunda olduklarını belirterek, ''Belçika'da Runje'ye karşı oynadım. Kendisini iyi tanıyorum. İyi bir kaleci olduğunu düşünüyorum, ama yarın ona gol atmak için oynayacağız'' dedi. Bu arada, Club Brugge, Beşiktaş maçı hazırlıklarını, bu akşam BJK İnönü Stadı'nda gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı. Belçika takımının, Beşiktaş karşısına Steijnen, Priske, Maertens, Clement, Gvozdenovic, Vermant, Englebrt, Blondel, Daerden, Salou ve Balaban muhtemel onbiriyle çıkması bekleniyor.
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | delgadoda olsaydı süper olurdu | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ''Balaban'ın her dediğine inanmamak lazım'' kendi hocası inanmıyor ![]() ![]() ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |