![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #231 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Mac bitti 3 puan bizim oldu nekadar son dakikalarda zorlansakta.. I. Akin cok luzumsuz kartlar gördu.... Hakem berbatti !!!
__________________ Ses Etmesemde Öfkem Saklı Sana Bakışlarımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alacağın Olsun O Da Değmezdi Sana. | ||
![]() |
|
![]() | #232 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | 3 puanımız hayırlı olsun яι¢αя∂ιηнσσσ
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() |
![]() | #235 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ne bu ya birileri bu genclere hakemle degil topla oynayin desin genc yasinda biraz para goren simariyor nerdeyse son dakikalarda berabere olacakti birde macin spikerine sinir oldum neyseki aldik maci simdi almanyada en az berabere kalmak lazim ama bu oyunla ve oyuncularla tur gecilse bile uefada devami biraz zor gibi | ||
![]() |
![]() | #236 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | aynen bende kalpten falan gidiyordum, HAKEM bizi maf edecekti resmen !!!
__________________ Ses Etmesemde Öfkem Saklı Sana Bakışlarımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alacağın Olsun O Da Değmezdi Sana. | ||
![]() |
![]() | #237 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | kazandık ama çok net pozisyonları harcadık daha farklı olabilirdi
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() |
![]() | #238 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ohh bee!!İnşallah bu maçla beraber Avrupa şanssızlığımızı kırmış olmuşuzdur.Son dakikalarda zorlansak da üç puan çok iyi oldu gerçekten.Ricardinho yine müthişti.Sadece biraz daha gol yollarında becerikli olmak gerekli.Bu arada ne kadar çok sevsemde hem Bursa hem de bu maçta sorumsuzca oyundan atılan İbrahim Akın'a ceza verilmesini istiyorum.Beşiktaş formasını yakalamışsın,golünü de atmışsın bu hareketi yapmanın anlamı yok.Hem de daha 4 gün önce aynı hatayı yapmışken.Ceza şart!!!
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #239 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ibrahim Akin'i koruyan birileri var mi hala? 5 mac ustuste oynayinca cosacakti, 5 mac oldu ve sonuc? Fener macinda egoistce Nobre bombosken 2 sefer kendi harcadi ve 2 puan kaybettik, Bursa macinda amatorce bir kirmizi kart, Brugge macinda 4'e 1 iken tek basina vurmasi ve 1 dk sonra gol yiyip duruma zora sokmamiz ve cok amatorce bir sekilde adeta bilerek yapilmis gibi gorulen sacma sapan bir kirmizi kart. En azindan 2 mac ceza alinda ve 2 mac icin ondan kurtulmus olacagiz...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #240 | ||
Guest
| yaaa sorma bruggeye maçı verme adına birçok şey yaptı...ya ama ben İbrahim akına çok yanıyor ve kızıyorum..maçın yıldızlarından biriyken bu yapılırmı be ibo ???? ne zaman akıllanacak bu çocuk...çok klas oynadı...hele hele ricooo paşaaaa vallahi adam lider yaaaaa..yok böyle şahaneydi mustafaya verdiği paslar falan...cidden güzel iş çıkardı bu gün...takımı çekip çeviren isimdi bana göre... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |