![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #331 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | baki mercimek geldi defans yine gümmmmmmmmm.. adam resmen toplardan kaçıyooo yaaaaaa mustafa doganı cok begendim runja yine yaptı yapacagını adama top geldiği zaman korkuyorum artık yaaaa bizim taraftarımızda gönlünü almak için tezahürat yapıolarrrr rico paşam yine cok süperdi ve harikaydı ibrahim akın'ın yediği kırmızı kartta bardağı taşırdı yinede gruptan cıkmamamız için hiç bir sebep yok yinede..
__________________ ![]() SiYah&BeYaZ Konu onurgulcemal tarafından (30-11-2006 Saat 08:22 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
|
![]() | #332 | ||
Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Runge sayesinde yine gergin dolu dakikalar yaşadık..Sahadaki diğer 10 oyuncunun emeğine hakaret eder gibi gerçekten. Bakiden çok korkmuştum ama 1.91 lik oyuncuyu iyi tuttu..gerçi yine topla çok felaket ama iyidi... | ||
![]() |
![]() | #333 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ YIKIN YERI GÖĞÜ AÇIN SON SES MARŞLARI ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ![]() | |||
![]() |
![]() | #334 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Beşiktaş ne kadar güzel kadrosu olduğunu bir kez daha gördük şu 3 isim yerine yapılacak transferler bize UEFA Kupasında en az yarı final oynatır... KLEBERSON BAKİ RUNJE... bunların yerine 3 tane futbolcuyla erişemeyeceğiz kupa yok takım süpeeerrr...
__________________ YIKIN YERI GÖĞÜ AÇIN SON SES MARŞLARI ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ![]() | ||
![]() |
![]() | #335 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Dün M.Doğan uzun bir süre oynamamasına rağmen ii bir oyun sergiledi. Bundan sonraki maçlarda BAKİ nin yerine o oynasa daha ii olur. Farklı yeneceğimiz bir maçı 2-1 kazandık şimdi sıra LEverkusen de.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #336 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ah be Tigana.Aylarca herkesin dilinde tüy bitti.Şu sisteme zamanında geçseydin ve Ricardinho'ya sazı biraz daha önce verseydin rakiplerin bu kadar kötü olduğu bir ligde belki de iyi bir puan farkıyla liderdik.Buna da şükür ki hiç bir kulvarda iddaamızı kaybetmeden takım halen eksikleri olsa da takım olma sinyalleri vermeye başladı.Demek ki bazı arkadaşların iddaa ettiği gibi sorun kadro kalitesi değil, kadroyu kullanamama beceriksizliğiymiş.Halen iddaa ediyorum bu takımın kadrosu rakiplerin hiç birinin altında değildir.Yeterki güven sorunu olmasın ve doğru kullanılsın. Dünkü maçta Baki gerçekten çok iyiydi.Bir maçla asla adam değerlendirmem ama nazar değmesin.Mükemmele yakın oynadı.Takım düzgün oynadığında İ.Üzülmez de zaten hep iyi oynuyor.İ.Akın'ın da katılımıyla sol kanat adam gibi çalıştı ama yaptığı hareket amatörlük ötesiydi.Bu adamın mental olarak desteğe ve gelişmeye ihtiyacı var yoksa bir yıldız adayını kaybedicez.Nobre'nin de şanssızlığı devam ediyor ama herşeye rağmen mücadelesi çok iyiydi.Kleberson her zamanki gibi rezaletti.Bu adam Beşiktaş'ı kafasında bitirmiş gibi geliyor bana.Geçen sene de iyi değildi ama artık o kadar bile oynayamıyor.Giunti gibi bir ön liberoya ihtiyacımız var bence.Sert ve güçlü bir oyuncu ama topla da iyi olmalı.Ricardinho için bi şey demiyorum zaten adamın kalitesi ortada.Liderlik onun olmalı bu takımda.Çünkü bunu becerebilecek kapasitede ve de tecrübede. Takım 2 maçtır iyi sinyaller vermeye başladı ve de en önemlisi maçları geriden çevirebilmeye başladık.Bu bence çok çok önemli.Güven sorununu aşmak üzereyiz.Bir kaç maç daha iyi devam edip bunu başarırsak takım rahatlar ve daha sağlam bir performans gösterebiliriz. Bu arada Runje'ye hiç bir şey demiyorum.Adam kabus gibi.
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | ||
![]() |
![]() | #337 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ SAPINA KADAR BEŞİKTAŞLIYIZ.... | |||
![]() |
![]() | #338 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | kafayı fazla bulandırmamak lazım söylenecek o kadar şeye rağmen.sonuç: sevindirci,oyun: idare etmeye çalışıyo,baki:bildiğiniz gibi,runja:gidip geliyo(dün gitti) vb....................
__________________ Ölümüne BEŞİKTAŞ.Uzatmaya Gerek Yok... | ||
![]() |
![]() | #339 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
runje , kleberson , bobo bunların yerine 4 yabancı olsa (kale-defans-ön libero-forvet) seneye uçarız.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |