![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #342 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Vallahi Delgado-Akin-Burak-Ali Tandogan 4lusunden sadece 2 tanesi oynayabilecek. Sen buradan hangisini tercih edersin?
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #343 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
bide Serdarı biraz sağ kanatta oynatsa çok daha verimli olucağını düşünüyorum Konu pulak tarafından (30-11-2006 Saat 12:03 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #344 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sen kafandaki 11e göre değerlendiriyosun o zaman futbolcuları. önyargılarından kurtul gerçeklerle yüzleş kim nasıl oynamış performans sergilemiş ona göre değerlendir.
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #345 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Ibrahimin kotu oynadigini soyledim, dun de iyiydi. Hatta Bursa macinda cok begenip kirmizi karti gormezden gelmistim, istersen Ibrahim Akin ile ilgili olan topice gir bir bak. Ama BJK kontraataga cikiyor 3e 1 ve bu adam kendi vuruyor ve 1 dk sonra gol yiyoruz. Ayni macta 80. dakikada goz gore gore bilerekmis gibi kirmizi kart goruyor, bu tur seyleri yapan biri Besiktasin oyuncusu OLAMAZ.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #346 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Evet bursa maçından sonra bi tane olumlu mesajın olmuş ibrahim akın hakkında. ben bu foruma girmeye başladığımdan beri de başka görmedim zaten. Önyargılısın ve bunu çoğu kez de mesajlarına yansıttın.
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() | #347 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
![]() | #348 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
takmışlar adama bencil diye nobre dün neleri kaçırdı kleberson sahada hiç yok runje bilğimiz runje ama konu ibraahim akın.ibo hatalı hatta büyük aptallıklar yaptı 2 maç 4 sarı kart hepsi de saçma sapan ama ibo mükemmel topçu.bursa maçı ve c.burugge maçlarına bakın topu ne kadar iyi kullanıyo topu oyuna nasıl sokuyo topun sıkıştığı yerde oyunu nasıl açıyo gol pozisyonuna nasıl giriyo.adam her maç mutlaka pozisyona giriyo kimse helal olsun çok ofansif her pozisyonda var defansa da geliyo demiyo 1-2 tane şut atıyo niye pas vermedi diyo.adam kaç maç oynadı 3-4 tane biraz bekleyin kendini bulsun daha iyi olucak. ibrahim a.-rico-gökhan z. bu takımda ilk forma alacak 3 adam.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
![]() | #349 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya bence arkadaslar Ibrahim Akin dün macin en iyilerindendi , bu takimdan kesilmesi gereken 3 kisi var Nobre , runje ve ali tandogan ama ilk önce nobre gitmeli yani kacirdigi golleri ben bile atardim adam Besiktasi satiyor bizde hala o ezikten medet umuyoruz Bobo oynasin 1000 kat daha iyi , Runjeye gelince oda gitmeli ve iyi bir kaleci alinmali hatta iki tane cünkü murat ve ramazanda iyi kaleci degiller , ama Ibrahim Akin iki haftadir bence cok iyi oynuyor tabi gördügü kartlar amatörce ama oda yalnisini anlar artik diyorum , bu arada klebersonda kendine gelmeli biraz yedek kalmaliki akli basina gelsin , ben dün serdar , ve ibrahim akini cok begendim... | ||
![]() |
![]() | #350 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Golcü dediğin biraz egoist olacak ona bakarsanızNobre de bir pozisyonda Ali müsaitken önünde topa vurdu ve pozisyonu öldürdü. Tek bir pozsyonla yargılamayalım kart konusu da para cezası ile halledilebilir.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |