![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() | ınsallah ben bu gruptan cıkacagımıza ve c.brugge gececegımıze ınanıyorum | ||
![]() |
|
![]() | #33 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | dün alınan sonuçlar artık bütün herşeyin bizim elimizde olduğunu gösterdi.Artık herşeyi bırakıp önümüzdeki 2 maçıda kazanırsak üsttura çıkıyoruz,alalhtan ancak dünkü sonuçları isteyebilirdik gerçekten.Brugge aski brugge değil,o belçikada herkez ezen takım falan değil,gerçi bizde eski beşiktaş değiliz ama bu maçı artık kesnin alacağız bence ama asıl önemli olan leverkusen maçı,ordan 1 puanla bile üst tura çıkma şamnsımız var ama artık işi şansa bırakmayıp dağıtalım alayını..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #34 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
güven vermiyor takimimiz kapali kutu ne zaman ne yapacagi belli olmuyor.. insallah bu kez benim gibi aklinda soru isaretleri olan herkesi sevindirirler, yavru kartallar.. dostcakalin
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
![]() |
![]() | #36 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Bizim için olmak ya da olmamak maçı mutlaka kazanmalıyız başka yolu yok..
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #40 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Ewet kardeşim haklısın 2. yarıki oyunu oynayabilirsek c.bruge u yeneriz
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |