![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #391 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Penaltı oldu, belki morallenir de penaltıyı kurtarır diye yuhlamıyoruz, bağırmıyoruz, adam" niye yuhalamıyorsun" diye etrafa sataşıyor. Yahu millette akıl da kalmadı... wardaw dediğin gibi ciddi bir rüzgar yoktu aslında, tamamen zamanlama hatası... Vedat Okyar'ın bir yorumu var. Diyor ki; "bu adam iyi çizgi kalecisi, bu nedenle Tigana'nın bunu belinden kaleye bağlaması lazım". | ||
![]() |
|
![]() | #392 | |||
Guest
| Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |||
![]() | #394 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence devre arası kesin gitmeli bole bjk kalecisi olamaz bole bir adamada inadına runje diyemem daha bizi cok yakacak bu gidişle cok hatalar yapan bir kaleci ve kaleci hatalarının telafisi yok cunku arkasında fileler var. | ||
![]() |
![]() | #395 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu takımın generali rico diğer futbolcular sonra gelir | ||
![]() |
![]() | #396 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Hakemden Beşiktaş'a vahim uyarı ![]() Beşiktaş- Brugge maçının hakemi Macar Zsolt Szabo, Beşiktaş seyircisinin harika olduğunu ancak sahaya viski şişesi atılmasının büyük sorun çıkartacağını söyledi ![]() UEFA Kupası 2. tur (B) Grubu'ndaki Beşiktaş-Club Brugge maçının hakemi Macar Zsolt Szabo, Beşiktaş seyircisinin muhteşem olduğunu ancak tribünlerden atılan viski şişesinin siyah-beyazlıların başına bela olacağını söyledi. Macar hakem Szabo, Budepeşte havaalanında AA muhabirine yaptığı açıklamada, birçok platformda uluslararası müsabaka yönettiğini belirterek, ''Böyle muhteşem bir taraftarla karşılaşmadım. Beşiktaşlı taraftarlardan çok etkilendim. Ancak 53. dakikada tribünlerden atılan 200 gramlık viski şişesi yan hakemin yanına düştü. Bunu mecburen raporuma yazdım. Bunun haricinde hiçbir taşkınlık olmadı. Ancak bu viski şişesi Beşiktaş'ın başına bela olacak'' diye konuştu. Runje'nin yaptırdığı penaltıya anlam veremediğini ifade eden Szabo, topun aslında auta gideceğini, Runje'nin rakibe gereksiz yere temas yaparak penaltıya neden olduğunu söyledi. Szabo, penaltı kararı verdiği pozisyonun kesinlikle kırmızı kart gerektirmediğini çünkü bariz gol şansının bulunmadığını belirtti. İbrahim Akın'ın kırmızı kart görmesine de değinen Macar hakem, ''İbrahim Akın, daha önce sarı kart gördüğü halde, topa vurmaması gerekirken vurdu. Bu nedenle de ikinci sarı karttan haklı bir şekilde oyundan attım. Bu hatayı amatör futbolcular yapmaz'' dedi. Szabo, Club Brugge teknik direktörünün penaltı hakkındaki yorumunu ise ''Burak'ın düşürülmesi kesinlikle penaltıydı. Brugge'ün hocası benim penaltı kararını eleştireceğine, kaçırdıkları gollerden dolayı futbolcularını eleştirmesini isterdim. Beşiktaş haklı bir galibiyet aldı.''
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #397 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Salak Medyanın Oyunlarına geLmeyeLim Arkadaşlar...! Tamam Runje Hatalı Ama Genel Olarak İyi Maç Çıkardı...! Adamı Dışlayamayız Herzamann Destek Olucaz Besiktasta OLdugu Sürece...
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | ||
![]() |
![]() | #398 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Lütfen Yorumlarımızda Caps Lock Kullanmayalım! konuyu saptrmadan yorumlara devam edelim
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() |
![]() | #399 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | arkadaşlar küçük harflerle yazalım | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |