![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #401 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hep destek tam destek runje rico delgado baki fark etmez | ||
![]() |
|
![]() | #402 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Ben kotu oynadi diye birsey mi dedim?
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #403 | ||
Guest
| ne yazdığını bana mı soruyorsun ??? iyi bir maç oynamadı demişsin...o zaman millet senle farklı bir maç izlemiş..bilmiyorum sen hangi maçı izledin..herkez rico ile sahanın yıldızı İbo olduhu konusunda hemfikirdi heralde..bu demektir ki ibo iyi oynadı ama aptalca bir kart gördü orası kesin... | ||
![]() | #404 | |||
Baki sac ektirecek ve ismini degistirecek, anca o zaman begenirler...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #405 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #407 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
![]() | |||
![]() |
![]() | #408 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Iyi o zaman, sahaya 10 tane inek koyalim yanina da Ricardinho, inekler kosturur Rico da liderlik yapar. Boyle sacma yorum mu olur? Takimda teknik oyuncu varsa bunlari mumkun oldugu kadariyla kullanacaksin kardesim, bu kadar basit. Bir Barcelonada Xavi, Deco, Ronaldinho, Messi bir arada oynuyor, Chelsea'de Lampard, Ballack bir arada oynuyor, boyle oyuncularin varsa oynatacaksin. Ayrica bizim takimda gercek lider diyebilecegin tek adam var o da Ricardinho. Tipik bir 10 numara, oyunun temposunu ayarlamasiyla, paslariyla, arkadaslarini yonlendirmesiyle, aldigi sorumlulukla(penalti) takimin lideri bu adamdir. Bu liderligi ne Ibrahim Akin ne Delgado ne Kleberson ustlenebilir, onlar anca 'figuran' olur ki bu da kotu birsey degildir. Zaten ne Delgado ne de Kleberson bir 10 numara degil...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #409 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() |
Beşiktaş Ankaraspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Siyah-Beyazlı takımın çalışmasının ardından futbolcular Lig Tv muhabiri Atakan Kurt'a sürpriz yaptı. Çalışmanın ardından Beşiktaşlı futbolcular Lig Tv muhabiri Atakan Kurt'a yaşgünü sürprizi yaptılar. 25 yaşına basan Atakan Kurt futbolcuların alkışları arasında kendisi için hazırlanan pastadaki mumları üfledi. Atakan Kurt, "Bu güzel sürpriz için Beşiktaşlı futbolcu arakadaşlarıma teşekkür ediyorum. Umarım yüzünüz hep böyle güler" dedi.
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() |
![]() | #410 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() |
Club Brugge karşısında oynanan iyi futbol ve alınan 3 puan sonrası Beşiktaşlı yöneticiler stres attı karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte büyük sevinç yaşayan Beşiktaşlı yöneticiler Etiler semtindeki Şamdan'a giderek eğlendi. basın mensuplarının alımdığı eğlencede Beşiktaşlı yöneticiler felekten bir gece çaldı.
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |