![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #162 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tigana sen nasl teknik direktörsün yaa.Nasl boboyu sağ tarafa gökhan güleçi sağ tarafa çekersin hade onları geçtim ali tandoğan gibi güzel orta açan adamı çıkartıosun.Arkadaşlar allah aşkına bana mantıklı bi açıklama yapın kafayı kırcam | ||
![]() |
![]() | #163 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Tiganayı sene başından beri en çok eleştiren adamlardan olarak bu maç için ona bişey söylemeyeceğim çünkü sahada yapılabilecek hamleleri yaptı..He biraz daha erken yapabilirdi ama bana kalırsa bu maç 2 gün sürse biz anca şansa bala gol atabilirdik,yani artık berabere kalmamıza bile üzülmeyecek hale geldik ben ona yanıyoruım..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #164 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | haklisin ama ankara iyi oldugu kadar bizimkiler de kötüydü.. eklemek isterim baki kendini aşiyor yavaş yavaş, buna sevindim, serdari zaten begeniyorum, bir de ibrahim akini kazanirsak, tigana ibrahim akini adam et!!
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #165 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
ya çok haklısın elinden geleni yaptı. ya dalgamı geçiyon kardeşim. adam boboyu solda güleçi sağ kanatta oynattı. bumu elinden geleni yapmak. sahada beşiktaş camiası ile dalga geçer gibi top oynayan klebersonu sahada tuttu. kleberson ve nobre yüzünden takım zaten 2 kişi eksik oynuyor her maç. demişinya 2 gün sürse gol atamayız diye ben çıksam şu takımın başına ankaraya 10 dakikada 2 gol attırırım. beyefendi zahmet edip 3.oyuncuyu bile oyuna almadı ya. runje ali tandoğan toraman m.doğan baki fahri serdar burak(delgado) rico üzülmez bobo koy bu takımı bak ankaraya kaç atıyor bu takım açık ve seçik şekilde bu adam tazminatını istiyor. kleberson ise beni bırakın diyor. boşyuna kimseyi kandırmayalım. bu takım aldığı maçları zaten inönüde alıyor oda büyük beşiktaş taraftarı sayesinde alıyor. | |||
![]() |
![]() | #166 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ben sasiyorum oyuncularin kafasinda hic mi kazanma arzu su yok kaldi ki bu hafta 2 olma sansimiz vardi ekstra bir motivasyon yani ama oyuncular mumya gibi geziyolar sanki 3-0 ondeyiz de oynuyoruz.... Bikere Kleberson kesinlikle yollanmali onun yerinde iddaa ediyorum ben oynasam okadar hata yapmam , serdar onun yanlislarini kapatmaya calisiyo. Ricardinho hersey yapti gorevini yerine getirdi ama kalitesiz oyuncularimiz bisey yapamiyo... Anti bobocular kimbilir ne dusunuyolardir simdi, bobo yu nobreye tercih edecek duruma geldik bence , nobre cok iyi niyetli , caliskan ama bu sistemde oynamaz ya iki forvetle oynatirsin nobreyi yada kulubede oturtursun bu sistemle... bobo cok daha yararli olur bu sistemde bence... Bide Ricardinho oynamayinca ah Rico olsaydi diyoruz aynen Delgado olmayinca da keske delgado olsaydi diyoruz , sag taraf ali tandogan , burak yalan , oraya delgadoyu koysun hem riconun performansi artar hem takimin bence... Sonuc olarak bu takimda banko oynayacak oyuncular sunlar : I.Toraman , Gokhan Zan , Serdar Kurtulus , Rico , Delgado , Bobo ... Devre arasinda ise Kleberson , Gokhan gulec hemen postalanmali.. 2-3 nokta transferle transferi kapatalim ...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #167 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Tigana doğru kadroyla çıkmıştı tek forvet bizim için en ideal sistem. Ama Ankara kapandı, bir puan için oynadılar rakip savunmayı açabilmek için Tigananın bir hamle yapması gerekiyordu; Bobo oyuna daha erken girmeliydi. Gökhan Güleç ise hiç girmese daha iyi olurdu, o kadar zayıf ki orta yaparken yere düştü birkaç pozisyonda. Burak çok iyi olmamasına rağmen sağ tarafta Gökhan Güleçin yerinde oynasa daha etkili olur, pozisyonlar üretebilirdi. İbrahim Akının takıma katkıları daha net ortaya çıktı.İbrahim Akın oynarken Ricardinho ve İbrahim Üzülmez daha etkili oluyorlar, bu üçlünün yaptığı paslaşmalar hücumda pozisyonlar hazırlıyor Beşiktaşa. Ricardinho bu maçta çoğu kez etrafa baktı pas atacak adam bulamadı. İbrahim Akın kendini gösteren, boş alanlara hareketlenen bir futbolcu olduğu için onun olmaması hücumda çoğalamamamıza ve top kayıplarına da neden oldu. Baki Brugge maçındaki gibi defansta çok iyiydi.
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #169 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |