![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #181 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Maçtan notlar... Başkentli futbolseverler, karşılaşmaya soğuk havanın da etkisiyle beklenen ilgiyi göstermezken aşırı ilgi nedeniyle, protokol tribününde yer sıkıntısı yaşandı. Başkentli futbolseverler, karşılaşmaya soğuk havanın da etkisiyle beklenen ilgiyi göstermedi. 19 Mayıs Stadı'ndaki maçta, bilet fiyatlarının 10, 15 ve 80 YTL olarak belirlenmesine karşın tribünlerde büyük boşluklar gözlendi. Karşılaşmayı Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Murat Aksu, Ankaraspor Kulübü Onursal Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankaraspor Kulübü Başkanı Hilmi Gökçınar ve çok sayıda milletvekili izledi. Murat Aksu ile Hilmi Gökçınar, maçtan önce protokol tribününde kısa bir süre sohbet etti. Öte yandan aşırı ilgi nedeniyle, protokol tribününde yer sıkıntısı yaşandı
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() |
|
![]() | #183 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Tigana: Ben Şerefsiz değilim Beşiktaş teknik direktörü Jean Tigana karşılaşmanın ardından şunları söyledi: ![]() ''Bugün Ankara'dan beraberlikle dönüyoruz. İyi mücadele ettik. Savunmada çok iyi oynadık ama hucümda bşarılı olamadık. Ben futboldan bahsetmek istemiyorum. Benim hakkımda çıkan haberlerden dolayı çık sıkıntı yaşıyorum. Hafta içinde antrenmanda bundan sonra benimle ilgili çıkan haberlerle ilgili avukatımın ilgileneceğini söyledi. Ben ******** bir insan değilim. Beşiktaş'ta bşarılı olmak istiyorum ama çok haksız ithamlarla karşı karşıya kalıyorum''
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() |
![]() | #184 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Az ewel fikstürde bu sezon oynadığımız maçlara bir baktım da, 16 maçın 6'sında gol atamamışız.Sistemin iflası dedikleri bu olsa gerek!Lig tarihimizin sanırım en az gol attığımız sezonunu yaşıyoruz.Bu istatistik bile Tigana'nın kalitesini(!) ve felsefesini ortaya koymaya yeterli! | ||
![]() |
![]() | #185 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | allah korusun,ama dediğim gibi elindeki akdroda yapabileceği hamleleri yaptı bence,yani senin benim veya bi başkasının yapacaklarıda bu kadar olabilirdi..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #186 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bugün maçtaydım gerçekten taraftarlar 90 dakika takımı desteklediler bir saniye durmadılar maça gelince tigana doğru 11 le çıkmıştı sahaya yaptığı hamlelerde tamamen doğruydu ama bugün ankara spor o kadar güzel defans yaptılarki bizi oynatmadılar gerçi oynatmamlarına rağmen 2-3 posizyon bulabildik defansta çok iyidik sadece ankaranın 1 posizyonu vardı bugün serdarı çok beğendim bizim takımda en çok mücadele edenlerden biriydi | ||
![]() |
![]() | #188 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | küçük harflerle yazalım arkadaşlar | ||
![]() |
![]() | #190 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Futbolculara birilerinin F.Bahçe,Bursa ve Brugge maçlarındaki olumlu futboldan sonra bu U dönüşünün hesabını sorması gerekir.Tigana'ya yapılan eleştirilere de hiç katılmıyorum.Maç devam ederken yapılması gereken tüm değişiklikleri yaptı ama olmadı.Sürekli top şişirmekten doğru dürüst pozisyon yakalayamadık.GS-FB maçının olduğu bir haftada kazanmalıydık.Çok üzgünüm bu yüzden.Umarım yarınki maçta berabere biter.En azından puan farkları açılmaz aynı kalır.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |