![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #4 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Runje ile dalga geçtiler Bazı karşılaşmalarda yediği hatalı gollerle şimşekleri üzerine çeken kaleci Vedran Runje, Ankaraspor maçının da en çok konuşulan ismiydi... Beşiktaşlı taraftarlar, karşılaşmadan önce ısınmaya çıkan futbolcuları tek tek tribünlere çağırarak yumruk şov yaptırdı. Ancak Runje, daha önceki birçok maçta olduğu gibi, kendisine yapılan bu daveti yanıtsız bırakıp, ısınmaya devam etti. Bunun üzerine Beşiktaşlı taraftarlar, Runje'yi protesto etmeye başladı. Maç boyunca top Hırvat kalecide olsun olmasın, bütün siyah beyazlı taraftarlar, "Runje... Runje..." diye tempo tutup, dalga geçti.
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() |
![]() | #5 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | onurozgen kimse skorborda göre yorum yapacağını zannetmiyorum kardeşim burda beşiktaşı izlerken kahrımdan çıldırıyorum çileden çıkıyorum ilk devre biterken inadına futbolcuların yerlerini değiştiriyor kürdan amca kimse bana bu takım yeni toplandı demesin bütün oyuncular hazırlık döneminden geçti ve hep beraber kamp yaptı sadece ricardinhi geç geldi ya fernerde 4 as oyuncu lig başladıktan sonra geldi ve artı bizim teknik direktör mösyö kürdan zicodan yarım sezon önce geldi takıma futbolculardan bi runje ve nobrenin yeri değmedi onuda artık utancından değiştirmiyor çünkü aslında bu maça kadar dört futbolcunun yeri değişmemişti bobo runje nobre ve g.güleç dün bobo ve gçgüleçin yerinide değiştirdi ...tren kaçtı yakalamak işimiz dualara kaldı şimdi işin yoksa matematik ve mantık yürüt düşün fener avrupadan elenirse yakalamamız belki kolay olur 3 kulvarda yarışır fener belki ligi askıya alır puan kaybeder..beşiktaş adına hesap yapmaya başlıyoruz mösyö kürdan iyi oynadık defansta iyiydik yok hücümda kötüydük diyor ...yönetim istikrardan bahsediyor göndermeyiz diyo maden istikrar içindi bunlar luceyi niye bırakmadınız 100. yılda şampiyonluk uefada çeyrek final azmı geldi ya beşiktaşı yönetenler futboldan anlamıyor ya 20 milyon beşiktaş seveni yalan söylüyor ....çünkü mösyö kürdan inadı uğruna 20 milyon seveni kahrediyor...YAZIKKKKKKKKKKKKKKKKKK...biz namağlup şampiyonluğu olan kulübüz 100. yılda şampiyon olup namağlupluğu sadece bir diyarbakır maçında kaçırmış kulübüz ...kimse bana iyi takım yolda demesin gülerim hemde çatlayana kadar bu adam futbolu bilmiyorr kardeşşim .... | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Nobreye pozisyonmu geliyorda kaçırıyor?? Sorun nobrede değil takımda... Burak gibi İbrahim akın gibi bencil takımı için oynamayıp kendi için oynayan adamlar takımda oynadıkça eto yu getir o da gol atamaz... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |