![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #112 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | OLMALI.....
__________________ Biz her dem yeniden doğarız, bizden kim usanası.. | ||
![]() |
![]() | #117 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben ir atkı aldım onu ne zman yanıma alsam mutlaka puan alıyoruz evde maç izlerken elimden bıraktığım an atak yıyoruz bi ara lavaboya gittim gitmez olaydım gol yemiştik ya bana öyle gelıo yada atkının beşiktaşımla bi bağıntısı var o yusden her maçı bu atkıyla izlemeye başladım üzerinde şampiyon yazıo inşallah ömür boyu bırakmam onu..
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #119 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Topu Rico'y ataşımak gerekiyor...Defansın kanatlarından oyuna giemiyoruz...Ceza sahası yakınlarında topu Ricoyla buluşturabilirsek görün o zman ne ara pasları ne gol pasları çıkar Rco da ama bütün iş topu defanstan oyuna sokmak ardından orta saha adamlarıyla vs. Ricoyla "doğru" yerde buluışturabilmek..Adama doğru düzgün tıop gelmiyoo | ||
![]() |
![]() | #120 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | zor mac olacak, kazaniriz insallah..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |