![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #131 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ricardinhoooooooooooooooooooooooooo | ||
![]() |
|
![]() | #134 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | inşallah 2. yarı her şey çok daha ii olur,bugün çok iyi mücadele ettik tebrikler takımımıza özellikle ricoya,umarım uefa kupası maçı da bizi zorlamaz ve gruplara çıkarız,2. yarıda puan kaybetmemek dileğiyle.. ![]() ![]()
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | ||
![]() |
![]() | #136 | ||
Guest
|
Taraftar yine yalnız bırakmadı Karşılaşmayı 20 bini aşkın sporsever izlerken, 100 kadar Kayserispor taraftarı da kendilerine ayrılan eski açık tribündeki yerlerinden takımlarını destekledi. Siyah-beyazlı taraftarlar, maç öncesi yönetimin basketbola yatırım yapmasını isteyerek, "Yönetim uyuma, basketbola yatırım" diye tezahürat yaptı. Kapalı tribünde de Orhan Pamuk için "Nobel’i alkışlıyoruz" yazılı bir pankart açıldı. Kayserispor tribünü önünde de, Kayserispor formalı Mona Lisa pankartı dikkat çekti. Beşiktaş tribününde ayrıca, "Şerefli tarihimizle iftihar ediyoruz" yazılı pankart açılırken, kapalı tribünde taraftarlar ezeli rakiplerine göndermeler yaparak sarı-lacivert renklerde "Şikeciler", sarı kırmızı renklerde de "Teşvikçiler" şeklinde pankartlar açtılar. Beşiktaş ve Kayserispor sahaya, "Türk Eğitim Vakfı 40 yaşında. Bağışlarınızı bekliyoruz" yazılı pankartla çıktılar. Sağlam’a sevgi gösterisi Siyah-beyazlı taraftarlar, karşılaşma öncesi eski futbolcuları Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’a ve antrenör Mutlu Topçu’ya sevgi gösterilerinde bulundu. Bir taraftar, Sağlam’a Beşiktaş atkısı verdi. Öte yandan, Beşiktaş ile Kayserispor arasında yapılan PAF Ligi maçını siyah-beyazlılar 2-0 kazandı. Fulya Tesisleri’nde oynanan karşılaşmada Beşiktaş’ın gollerini Can ve Kenan kaydetti. Konu iLHAN-MANSiZ tarafından (09-12-2006 Saat 22:13 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | #137 | ||
Guest
|
Ne pastı ama... Son haftalarda oynadığı futbolla büyük beğeni toplayan Ricardinho, Kayserispor maçında da klasını gösterdi ![]() Kayserispor maçında sahneye çıkan Brezilyalı futbolcu karşılaşmanın 55. dakikasında Burak'a nefis bir topuk pası attı. Burak'ın vuruşunda top ağlara gitti ve siyah-beyazlı takım bu golle öne geçti. Gol Burak'ındı ama golü atan kadar Ricardinho da alkışı hak etmişti. | ||
![]() | #138 | ||
Guest
|
Turkcell Süper Lig'in ilk yarısını Kayserispor galibiyeti ile tamamlayan Beşiktaş'ta teknik direktör Jean Tigana, maçın arından düzenlediği basın toplantısında, çok iyi organize olan bir takımın karşısında alınan galibiyetten dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Geçen sezonu ve bu sezonun karşılaştıran Tigana, geçen sezonun ilk yarısnı sahalarında Trabzonzspor'a kaybederek kapattıklarını ama bu sezonu galibiyetle kapattıklarını belirtti. Kollektif olarak her geçen gün iyiye gittiklerini belirten Fransız teknik adam, artık hedeferinin kupa maçları olduğunu ve UEFA Kupası'nda bir üst tura çıkmak istediklerini belirtti. Sakatlıklar ve cezalı oyunculardan yakınan Tigana, elinde kalan oyunculardan en iyi kadroyu çıkartacağını belirtti. Çarşamba günü oynayacakları Bayer Leverkusen maçını değerlendiren Tigana, Beşiktaş için çok önemli bir maç olduğunu, beraberliğin yettiğini ama Alman temsilcisi karşısına galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Beşiktaş'ı 1-0 öne geçiren Burak gibi genç oyunculara sahip çıkılması gerektiğini söyleyen Tigana, ikinci ligden geldiğini hatılatrak, "İlk yarı çok iyi değildi ama ona hava toplarında ihtiyacımız var bundan dolayı da Ali Tandoğan'ı yedek soyundurdum." dedi. Nobre'nin geldiği günden beri beklenilen performansı gösteremediğinin sorulması üzerine, Shevchenko'nun da aynı problemi yaşadığını ve düzeleceğini belirtti kaynak SuperSpor – "Hedefimiz kupa maçları" - 09 Aralik 2006 (Turkcell S.Lig) | ||
![]() | #139 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | burak, ibrakin, tandogan vuruslari cok düzgün üc oyuncu.. böyle devam.. rico zaten tartisilmaz.. dafansimiz da iyiydi nispeten bakide düzelme var.. koray da cok faydali oluyor takima.. Allahin izniyle bu takim seneye acik ara lider.. bu sene de sampiyon olmak istiyoruz ve bunun icin taraftar yönetim futbolcular ve teknik heyet birlik olmaliyiz.. uefa da da show bekliyorum rico dan..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #140 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | takım olağanüstü oynadı gerçektende belkide ligte şuana kadar oynadığımız en iyi maçtı rico paşa mastro görevini çok iyi yaptı ama bence man of the match serdar dı kademeye girdi, koştu top, çaldı bi tek golü eksikti. takım tam düzelmişken bu devre arası bakalım takıma ne sonuç doğuracak
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |